Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

Hotellerbjudande för alla våra hyresgäster

För bara ett år sedan var vår fastighet på Apelbergsgatan 40 bara ett tomt skal, men nu står här ett av Stockholms modernaste hotell: Best Western &hotel. Här har man tagit fasta på vad moderna resenärer faktiskt efterfrågar: Perfekt läge, hög komfort och skön atmosfär. Nu erbjuder Best Western dig som är hyresgäst hos AFA Fastigheter möjlighet att boka ett dubbelrum för två personer på &hotel för bara 995 kr/natt – antingen för dig eller för någon av dina långväga besökare.  Erbjudandet gäller helgbokningar i mån av plats, t.o.m. 14 augusti 2016.

Läs mer på andhotel.se och hör av dig till jessica.cronier@afafastigheter.se för att få bokningskoden.

Uthyrningen av GT30 i full gång

GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara kontor – det är en kreativ mötesplats för nytänkande företag. Här blir hyresgästerna medlemmar i en klubb som erbjuder all service ett företag kan tänkas behöva. Inflyttning sker i höst och uthyrningen är nu i full gång. Flera företag har redan tecknat hyresavtal, men det finns fortfarande ledig yta för företag som är intresserade av ett helt nytt sätt att arbeta.

Läs mer om GT30 på gt30.se.

Malmö Live får pris för bästa nya hotell

Sedan invigningen i början av 2015 har det varit full fart på Skånes nya landmärke Clarion Hotel & Congress Malmö Live, som redan hunnit bli Malmös hetaste inneställe.  Faktum är att det varit så framgångsrikt att det nu fått hotellkoncernen Clarions pris för ”Best new hotel of the year”.

Läs mer om framgångssagan Malmö Live.

SL förlänger 7 år

Vi äger ett antal miljöcertifierade fastigheter på Lindhagensgatan på västra Kungsholmen. I ett av dem har SL sitt huvudkontor och de verkar trivas bra. Så bra att de nu beslutat sig för att förlänga sitt hyreskontrakt. Vi på AFA Fastigheter är förstås glada över att vi får fortsätta att vara deras hyresvärd i 7 år till.


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2016 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp