Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

Nu sätter vi solen i centrum

Efter det lyckade utfallet med solceller på fastigheten i Barnängen har vi nu installerat 410 kvm solcellspaneler på vår mest centralt belägna fastighet, Klarabergshuset. Anläggningen kommer att producera 67 000 kWh förnyelsebar sol-el varje år, vilket räcker för att brygga runt 2,7 miljoner koppar kaffe eller för att köra en modern elbil flera varv runt jorden.

GT30 får luxig restaurang

Den spännande kontorsfastigheten GT30 på Grev Turegatan erbjuder inte bara service i världsklass. Även maten kommer vara av yppersta kvalitet. Nu står det nämligen klart att det blir de välrenommerade restauratörerna från Lux som kommer att driva restaurangen och caféet i huset. Ja, faktum är att GT30 till och med får ett eget bageri! Läs mer om GT30 här

Mer än bara vänner

Under många år har AFA Fastigheter varit Vänföretag till Stockholms Stadsmission och stöttat dem i deras arbete mot hemlöshet och utsatthet. Nästa år fördjupar vi det samarbetet och blir ett av deras Partnerföretag. På stadsmissionen.se kan du läsa mer om deras viktiga arbete och kanske få inspiration till vad du själv kan göra för att sprida lite julglädje bland dem som har det svårt.

Mingelkväll på Anglais

Den 23 november var det återigen dags för vår årliga mingelkväll för våra samarbetspartners. I år hölls kvällen på Scandic Anglais vid Stureplan, med skådespelaren och föredragshållaren Benny Haag på scen. Vi på AFA Fastigheter vill tacka alla som kom dit och bidrog till att kvällen blev så trevlig.


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2016 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp