Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

95f4deed-4912-4e17-8270-9467c4d2161b.png

Charmigt 30-tal har fått nytt liv

Nu är den stora helrenoveringen av Våghalsen färdig. Ett projekt som minst sagt varit komplext eftersom det innefattat både bostäder, kontor och restauranger. Men tack vare ett gott samarbete, både internt och externt, så kunde projektet landa enligt tidsplan. Nu har den vackra 30-talscharmen med gamla trägolv, takstuckatur och spegeldörrar fått nytt liv med modern teknik. En kulturhistorisk byggnad redo att fortsätta skapa historia.

Läs mer om projektet här >>

Nu är GT30 fullt

För drygt ett år sedan slog vi upp portarna i det gamla bankpalatset innehållande coworkingytor, kontor, gym, hantverksbageri, cykelverkstad, podstudio, färgstarka mötesrum, Sveriges bästa bartender och en stjärnkrögare. De sista lediga kontorsplanen gick till den internationella advokatfirman Osborne Clarke och kommunikationsbyrån Blck. Vi hälsar dem varmt välkomna till kontorsklubben GT30.

Nya ansikten

AFA Fastigheter växer. Vi hälsar våra nya medarbetare Emma Nordström och Suzy Karlsson välkomna. Emma har tidigare arbetat som projektledare för energifrågor på Schneider Electric. Hos oss blir hon projektledare för hyresanpassningar. Suzy Karlsson kommer tidigare från Balder där hon förvaltade bostäder och kommersiella fastigheter. Hos oss kommer hon att arbeta som förvaltare med fokus på bostäder.e52b15ed-174f-4fa1-932e-b18260a83e6f.png
www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar
Copyright © 2018 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp