Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

Roligaste frukosten på länge

Den 22 september var det för tredje gången dags för vårt frukostseminarium på Berns. Uppslutningen var god – det var näst intill fullsatt i spegelsalen. Kanske var det den goda frukosten som hade lockat dit alla besökare, eller så var det talaren. I år hade vi lyckats få dit konstnären och entreprenören Mikael Genberg, förmodligen mest känd för att ha placerat en röd stuga på Globen. Hans föredrag handlade om byggnader och monument – och vikten av att våga ta ut svängarna och göra det omöjliga möjligt. Ett mycket inspirerande och underhållande frukostseminarium!

Nu invigs GT30

Den första oktober är det äntligen dags för invigningen av GT30 – det nya spännande kontorshuset på Grev Turegatan. Vissa tjänster i fastigheten kommer inte komma igång förrän efter årsskiftet, men redan nu kan de första hyresgästerna börja njuta av service i världsklass. Vill du ta en tur i GT30 är du varmt välkommen att kontakta Maria Krumlinde på maria.krumlinde@newsec.se.

Läs mer på gt30.se

Omtanke på Business Arena

Business Arena på Stockholm Waterfront är ett av årets viktigaste event för fastighetsbranschen. Alla är här. Även vi förstås. I år hade vi ingen egen monter, utan stod istället i foajén där vi bjöd på lite omtanke i form av hälsodryck och massage. Enkelt, trevligt och uppskattat.

Tillsammans tar vi förvaltandet till en ny nivå

AFA Fastigheter har länge arbetat tillsammans med RIBA när det gäller den tekniska förvaltningen för våra fastigheter. Nu har vi skrivit på ett nytt omfattande avtal som tar samarbetet till en helt ny nivå.

Läs mer om samarbetet här.


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2016 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp