Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

Penny & Bill flyttar in i GT30

Nu har gastrobaren Penny & Bill slagit upp portarna i GT30. Bakom det nya restaurangkonceptet står Lux-gruppen och stjärnkocken Henrik Norström. I anslutning till restaurangen ligger det nyöppnade caféet The Bakery, som erbjuder allt från frukost och nybakade bullar, till härliga luncher och catering till hela huset. Båda restaurangerna är öppna för allmänheten. Välkommen att prova. Läs mer om Penny & Bill här.

Fler bostäder på Södermalm

Vi stärker vår närvaro på Södermalm med förvärvet av bostadsfastigheten Fatbursholmen 23 på Magnus Ladulåsgatan 48. Det är en klassisk 60-talsfastighet med 55 lägenheter, samt lokaler och butiker i gatuplan. Allt i bekvämt avstånd till Medborgarplatsen och Södra station.

AFA Fastigheter piggade upp mässan

I slutet av januari deltog vi i Lokalguidens mässa NYLOKAL. Det blev en mycket lyckad tillställning med många intressanta utställare och intresserade besökare. Själva visade vi upp några av våra lediga lokaler och bjöd på uppiggande hälsodryck.

Ny hyresgäst i Mullbärsträdet

Det fina gamla bryggeriet på Kungsholmstorg 5, eller Mullbärsträdet som vi kallar fastigheten, får ny hyresgäst när Bonnier Solutions flyttar in. Härifrån kommer de från och med 1 april sköta stora delar av koncernens ekonomi, redovisning och fakturering. Välkomna säger vi! 


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2017 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp