Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

Spännande 60-talsfastighet med vackra detaljer

På Grev Turegatan 30, ett stenkast från Sturegallerian, ligger en unik fastighet som vi kallar GT30. Fastigheten, som genomsyras av spännande 60-talsarkitektur, genomgår just nu en omfattande renovering där de tidstypiska detaljerna bevaras. Resultatet kommer att bli toppmoderna kontor med härlig atmosfär.

Titta in på gt30.se

Ett levande landmärke i Malmö

Nya Malmö Live är ett fantastiskt hotell. Men det är mer än så. Det är ett riktigt landmärke mitt i stan med hotell, kongressanläggning och ett konserthus i absolut världsklass. Dessutom uppnår fastigheten den allra högsta miljöcertifieringen LEED Platinum.
 
Läs mer om Malmö Live

En lysande idé för miljön

På taket till fastigheten Barnängen 6 på Södermalm har under sommaren låtit installera 400 kvm solceller. Anläggningen kommer att generera 58 000 kWh per år, vilket motsvarar ca 15% av fastighetens energiförbrukning – eller ungefär lika mycket som hissarna förbrukar på ett år.
 
Läs mer om vårt solcellsprojekt

Miljöbostäder i Djurgårdsstaden

AFA Fastigheter stärker sin fastighetsportfölj genom att förvärva fyra nybyggda hus i Norra Djurgårdsstaden, där tre är bostadsfastigheter och den fjärde är en förskola. Området har en tydlig miljöprofil, vilket genomsyrar dessa fastigheter. Bland annat är alla lägenheter och gemensamma utrymmen helt rökfria.

Läs mer om de nya fastigheterna här


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2015 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp