Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

95f4deed-4912-4e17-8270-9467c4d2161b.png

Sveriges närmaste kontor och bästa butiksläge

Vår fastighet vid Sergels torg är förmodligen Sveriges mest centrala. Här pågår just nu en anpassning av lokalerna och Erika Wallner, uthyrningsansvarig hos oss, ser till att huset fylls upp med nya hyresgäster. Här finns både små och stora kontor samt en butikslokal med oslagbart skyltläge. Om Erika får drömma hoppas hon att någon spännande internationell kedja etablerar sin första butik just här.

Ett lyft för Lindhagen

Hållbarhet är något som sker i praktiken enligt Thomas Olsson, projektledare hos oss på AFA Fastigheter. Ta till exempel anpassningen av vår fastighet på Lindhagensgatan. Där återanvänder vi alltifrån ventilationsaggregat, ledningar för kyla, värme, tappvatten och sprinklers till nedföringsstavar för eluttag. Tack vare de olika miljöanpassningarna går huset från Miljöbyggnad Brons till Miljöbyggnad Silver. Det känns bra att kunna lyfta huset till en helt ny nivå.

Läs mer om projektet här >>
 

Vi ses i Almedalen!

Det är dags att boka plats på Gotlandsfärjan inför Almedalen redan nu. Tillsammans med Stockholms Stadsmission har vi den 1 juli ett spännande seminarium om social hållbarhet och hur företag kan bidra till en bättre värld. Dessutom har vi vernissage med tavlor målade av kvinnor som besöker Stadsmissionens dagverksamhet på Klaragården i Stockholm. Välkommen!e52b15ed-174f-4fa1-932e-b18260a83e6f.png
www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar
Copyright © 2019 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp