Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

49 459 kr till Stockholms Stadsmission

Under Business Arena anordnade vi fotoutställningen Staden med unik fotokonst. Vi lät sex namnkunniga fotografer få fria händer att tolka staden utifrån platser där våra fastigheter ligger. Det blev många fina verk med olika stilar och inriktningar. Verken såldes på auktion under mässdagarna.
Vi på AFA Fastigheter har under många år valt att stödja Stockholms Stadsmission. Med utställningen Staden hoppades vi på ett värdefullt tillskott genom att låta besökarna förvärva unik fotokonst. Resultatet: 49 459 kr som oavkortat går till Stockholms Stadsmissions ovärderliga arbete för en mänskligare och tryggare stad.

Se bilderna från utställningen här

Söta nyheter från taket

Uppe på vårt tak på Lindagensgatan surrar det ordentligt. Här jobbar tusentals arbetsbin och drönare runt sin drottning. Som lön för deras möda får vi fin honung. I år blev det 20 kg. Det sägs att honung är antiinflammatoriskt och har en prebiotisk effekt och fungerar som mat åt de goda bakterierna i magen. Dessutom är den söta välgöraren god som bara den.

Öppnar upp för människor i hemlöshet

Linda Nyqvist jobbar på Stockholms Stadsmission som driver en rad verksamheter för människor i utanförskap. Vi på AFA Fastigheter vill bidra med lägenheter samt finansiellt stöd till projektet, så att fler som lever i hemlöshet kan få ett eget boende.

Läs mer om projektet här


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2017 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by Mailchimp