Copy
Ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter

Värdens Nyheter

– ett nyhetsbrev från AFA Fastigheter –

Soligt hedersomnämnande

Samarbetsmodellen mellan Eneo Solutions och AFA Fastigheter kring solcellerna på fastigheten i Barnängen fick nyligen hedersomnämnandet ”Årets prestation 2015” av Energimyndigheten och Svensk Solenergi. Det är nämligen Nordens första avtal med hyrda solceller, men det är knappast det sista. Vi håller faktiskt precis på att planera för en liknande lösning på Klarabergshuset i city. Mer information om detta projekt kommer snart.

Läs mer om solcellerna på Barnängshuset här

10-årskalas hos 3

Mobiloperatören 3 har nu suttit i 10 år i sitt fina hus på Lindhagensgatan och det firade vi genom att bjuda alla deras medarbetare på tårta i ljusgården. Vi hoppas att det smakade bra och att 3 ska fortsätta trivas i fastigheten.

Ny visningslokal i GT30

Än återstår en del arbete innan GT30 på Grev Turegatan 30 är färdigt, men redan nu kan man få en bra uppfattning om hur fint det kommer bli. Nu står nämligen den möblerade visningslokalen redo för besök. Vill du ta en titt eller veta mer om det nya spännande kontorshuset med en servicenivå utöver det vanliga så är du välkommen att kontakta Maria Krumlinde på maria.krumlinde@gt30.se

Läs mer om GT30 här

Urban Deli i nya sommarkläder

Lagom till sommaren har Urban Deli på Nytorget slagit upp portarna igen efter vårens renovering av lokalerna. Mycket är sig likt, men en hel del har förändrats. Bland annat finns det nu ännu fler sittplatser för alla som vill njuta av deras goda mat.

Läs mer om Urban Delis spännande resa här


www.afafastigheter.se

Du får det här nyhetsbrevet för att du finns med i vårt adressregister.
 Avregistrera dig | Uppdatera dina inställningar 
Copyright © 2016 AFA Fastigheter.

Email Marketing Powered by MailChimp