Copy
Tervetuloa mukaan kevään aktiivisuuskampanjaan! Kampanjaviesti ja tarkemmat ohjeet tulevat Wellmolta 18.4. Poimi mielenkiintoiset ilmaistreenit ja ilmoittaudu mukaan!

YLÖS SOHVALTA -KAMPANJA

ILMAISTREENIT JA LAJIKOKEILUT HELSINKI 18.4.-12.5.2017
ILMOITTAUDU TREENEIHIN TÄÄLTÄ
KEHONPAINOHARJOITTELU
TI 18.4. JA KE 26.4. KLO 18-19
PAIKKA: Hietaniemen uimaranta

 
MT Personal Training treeniryhmän harjoituksissa harjoitellaan aina hymy huulilla ja liikunnan riemusta nauttien. Harjoituksissa syke nousee samalla kun pidämme hauskaa ja haastamme toisiamme kohti parempia suorituksia! Tätä ei kannata missata! 

Harjoituksissa tehdään kaikki liikkeet omaa kehonpainoa hyödyntäen. Harjoitukset on suunniteltu niin, että jokainen voi osallistua niihin oman kuntonsa sekä päivän fiiliksen mukaan. Varusteiksi riittävät juomapullo ja säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet.
CROSSFIT -TUTUSTUMISTREENI
TI 25.4 KLO 15-16
PAIKKA: CrossFit Central Helsinki (Salmisaaren liikuntakeskus)
 
CrossFit Central Helsinki tarjoaa korkealaatuista toiminnallista CrossFit -harjoittelua ja tukee ihmisiä heidän liikunnallisten tavoitteiden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. 

CrossFit -tutustumistreeni ei vaadi erityisosaamista tai -varusteita. Liikkeet valitaan siten, että kaikki voivat ne suorittaa. Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet, vesipullon ja iloisen mielen.
CORE JA KEHONHUOLTO
TO 27.4. KLO 8-9
TO 4.5. KLO 15.30-16.30
PAIKKA: Papu Wellness Studio (Mannerheimintie 104)
Papu Wellness on vuonna 2015 perustettu hyvinvointivalmennuksen asiantuntijayritys. Core ja kehonhuoltotreenin teemana on keskivartalon syvien lihasten vahvistaminen ja selän liikkuvuuden parantaminen. Tunti on keholle lempeä ja rasitus- ja vaikeustasoltaan matala. Tarvitset mukaasi joustavat vaatteet.
TIMPAN JUOKSUTREENIT
TI 2.5 KLO 16-17.30
LÄHTÖPAIKKA: Töölönlahti (kokoontuminen Finlandiatalon takana)
 
Heltin toimitusjohtaja, triathlonisti ja kestävyysjuoksija Timo Lappi juoksuttaa jäseniä heti Vapun jälkeen. Töölönlahdelta hölkkäillään lämmitellen Eläintarhan urheilukentälle, jossa perehdytään Timon opeilla juoksutekniikkaan.
TERON JA MIRAN KORISTREENIT
KE 3.5 KLO 16-17.
PAIKKA: Töölön kisahalli

Heltin omat koripallotähdet Tero Laitinen ja MIra Mattila tutustututtavat sinut koripallon saloihin Töölön kisahallissa pidettävissä treeneissä. Luvassa on tekniikka- ja pallonkäsittelyharjoittelua sekä tietenkin koripallon pelaamista. 
VESILIIKUNTAA ORTONILLA
KE 10.5 KLO 14-15
PAIKKA: Orton (Tenholantie 10, pohjakerros)

Tunnin alussa on 30 minuutin ohjattu vesijumppa, jonka jälkeen on mahdollisuus vesijuoksutekniikan opetteluun ohjaajan kanssa tai vaihtoehtoisesti uintiin tai rentoutumiseen porealtaassa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 8.5 mennessä: Kuntohoitaja Salla Reinivuo, salla.reinivuo@orton.fi
Seuraa lisäilmoittelua treeneistä ja osallistu keskusteluun kampanjan facebook-tapahtumassa.
LIITY FACEBOOK -TAPAHTUMAAN
TREENAA VELOITUKSETTA
FRESH FITNESS:LLA
18.4.-12.5.2017

Ylös sohvalta -kampanjan aikana pääset tutustumaan Fresh Fitness saleille veloituksetta. Edun lunastat menemällä paikalle henkilökunnan paikallaoloaikoina ja kertomalla vastaanotossa koodinimen Heltti ja yrityksesi nimen.
Fresh Fitness on monipuolinen kuntosaliketju, joka toimii Helsingissä, Vantaalla, Jyväskylässä, Espoossa ja Tampereella. Fress Fitness tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen kuntosaliharjoitteluun sekä LesMills -ryhmäliikuntatunneille osallistumiseen.
TERVEISIN

HELTIN TYÖTERVEYSTIIMISI
Copyright © 2017 Heltti Oy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp