Copy


ENERGIA-AAMU 

Ke 5.10.2016 klo 8-9.45 


Helttilä Terveyspuisto (Orton)

 Tenholantie 10, E-ovi

 

HYVINVOIVA SELKÄ

 

Energia-aamujen sarja jatkuu lokakuussa Heltin uuden ystävän, Ortonin, kokeneiden fysioterapeuttien johdolla. Tule kuulemaan, mistä selän ja niska-hartiaseudun hyvinvointi koostuu ja mitkä ovat yleisimmät syyt ajatustyöläisen kehoa jumittaviin oireisiin.

Energia-aamu starttaa Ortonin ja Heltin toimitusjohtajien tervehdyksellä uuden kumppanuuden ilosanomaa jakaen. Aamukahvin ja -smoothien nautiskelun yhteydessä on myös mahdollisuus tutustua Heltin uuteen toimipisteeseen, Helttilä Terveyspuistoon.

Energia-aamun varsinainen osuus toteutetaan Ortonin liikuntasalissa, jossa syvennytään toiminnallisin esimerkein selän hyvinvoinnista huolehtimiseen. Varustaudu siis joustavin sisäliikuntavaattein, sillä luvassa on mm. kehon asennon hallinnan harjoittelua arjen toimintoihin peilaten sekä ohjausta selän ja niska-hartiseudun omatoimiseen huoltoon.

 

Tilaisuus on veloitukseton Heltin jäsenille. Paikkoja on 30 nopeimmalle. Heltti tarjoaa aamukahvit ja -smoothiet. Tiloissa on vaatteiden vaihto- ja peseytymismahdollisuus.
 


Energia-aamun teemaan meidät johdattaa monipuolisen kokemus- ja koulutustaustan omaavat fysioterapeutit Minttu Vartia ja Anu Kärkkäinen. Kyseiset Ortonin ammattilaiset ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöiden hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. 
ILMOITTAUDU ENERGIA-AAMUUN TÄSTÄ
www.orton.fi
www.orton.fi
Facebook
Facebook
Heltti's Energy-morning is a morning event for Heltti members. The next Energy-morning will be held on Wednesday 5th October, 2016 at Helttilä Terveyspuisto with theme:  Healthy spine. Welcome to join if you can Finnish a bit!
 
Facebook
Facebook
www.heltti.fi
www.heltti.fi
Twitter
Twitter

TERVETULOA!


Terveisin,

Heltin työterveystiimi


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heltti Oy · Energiakatu 3 · Helsinki 00180 · Finland