Copy
Tervetuloa mukaan kevään aktiivisuuskampanjaan! Kampanjaviesti ja tarkemmat ohjeet tulevat Wellmolta tiistaina 18.4. Poimi mielenkiintoiset ilmaistreenit ja ilmoittaudu mukaan!

YLÖS SOHVALTA -KAMPANJA

ILMAISTREENIT JA LAJIKOKEILUT TAMPERE 18.4.-12.5.2017
ILMOITTAUDU TREENEIHIN TÄÄLTÄ
LIIKKUVUUS- JA LIHASKUNTOTREENI
TI 25.4 KLO 7.45-9.00
KE 10.5 KLO 15-16.15
PAIKKA: Technopolis Yliopistonrinne Sportyflyn kuntosali (Kalevantie 2)
 
Sportyflyn tunnilla käydään läpi helppoja liikkuvuustestejä, joiden pohjalta saat vinkkejä oman kehon huoltamiseen. Lisäksi tehdään helppo lihaskuntoa vahvistava harjoitus. Saat ohjelman omaan sähköpostiisi tukemaan omatoimista harjoittelua.
RYHMÄLIIKUNTATUNNIT FIILIS FITNESS:LLA
KAHVAKUULA TO 4.5. KLO 18.35-19.30
BODY PUMP MA 8.5 KLO 16.30-17.30
YOGA STRETCH TO 11.5 KLO 19.35-20.35

 
Fiiliksen Kahvakuula-tunnilla treenataan tavoitealue kerrallaan aina syke-osioista tekniikkaan ja liikkuvuus-osioon saakka. Monipuolista, hikistä ja hauskaa toiminnallista treeniä siis tarjolla!

Bodypump tähtää lihaskestävyyden ylläpitämiseen ja parantamiseen. Voit treenata omalla voimatasollasi, sillä levypainoja vaihdetaan jokaisen lihasryhmän tarpeen mukaan sopiviksi.

Yoga Stretch-tunnilla joogaa käytetään liikkuvuusharjoittelun avulla. Tunnin aikana tehdään eri joogalajeista ja asanoista tuttuja liikkeitä oman hengityksen tahtiin ja yhdistellään niistä sarjoja.
KEHONPAINOHARJOITTELUN PERUSTEET
KE 3.5. KLO 16.30-18
PAIKKA: Ratinan Street Workout -ulkoliikuntapaikka

Harjoituskerralla käydään läpi yleisiä kehonpainoharjoittelun perusteita ja harjoittelun periaatteita muun muassa punnerrus- ja leuanvetoliikkeiden progressioiden muodossa. Jukka Mäennenän tunti sopii hyvin niin harjoittelua aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin treenaajalle.
Seuraa ilmoittelua treeneistä ja osallistu keskusteluun kampanjan facebook-tapahtumassa.
LIITY FACEBOOK -TAPAHTUMAAN
TREENAA VELOITUKSETTA
FRESH FITNESS - KUNTOSALEILLA
18.4.-12.5.2017

Ylös sohvalta -kampanjan aikana pääset tutustumaan Fresh Fitness saleille veloituksetta. Edun lunastat menemällä paikalle henkilökunnan paikallaoloaikoina ja kertomalla vastaanotossa koodinimen Heltti ja yrityksesi nimen.
Fresh Fitness toimii Helsingissä, Vantaalla, Jyväskylässä, Espoossa ja Tampereella. Monipuolista kuntosaliharjoittelua ja LesMills -ryhmäliikuntatunteja.
TERVEISIN

HELTIN TYÖTERVEYSTIIMISI
Copyright © 2017 Heltti Oy, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp