Copy
1.5.2019

Uutiskirje 5/2019

Yleistä:
Vappu tervehdys
Suosittelen!
Päivitä jäsentietosi
Jäsenkyselyn voittajat

Tapahtumia:

10.6. Kesäiset viinit ja alkupalat
12.6. Piirin kesäteatteri: Voi veljet!
14.9. IL100 konserttikiertue

Edut:
Member+ jäsenetuja

Koulutuksia:
Webinaarit

Yleistä:

Vappu tervehdys
Vappu on työväen juhlapäivä, jota on vietetty jo 1900-luvun alusta lähtien. Vuodesta 1979 lähtien vappu on ollut Suomessa virallinen liputuspäivä, jolle on annettu nimi suomalaisen työn päivä, mitä juhlimme tänään. Sen juuret ovat työläisten olojen ja oikeuksien parantamisessa. Siksi vappuna marssitaan, osoitetaan mieltä ja pidetään poliittisia puheita. Vappuna ihmiset kokoontuvat yhteen työväen arvojen ja aatteiden alle.

Vappuna ja vapunaattona paikat ovat erityisesti kesän vieton aloittavien teekkareiden sekä muiden opiskelijoiden valloittamia. Monet ylioppilastutkinnon suorittaneet ihmiset, niin nuorempi kuin vanhempikin polvi, pitävät valkoista ylioppilaslakkia päässään.  Insinööreillä ja insinööriopiskelijoilla voi olla päässään insinöörilakki ylioppilaslakin sijasta. 

Koulutus ja sivistys ovat suomalaisen yhteiskunnan perusta ja edellytys sille, että pystymme huolehtimaan hyvinvoinnistamme myös tulevaisuudessa. Koulutus on investointi tulevaisuuteen. Ilmainen koulutus varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen pitää kaikki kansalaiset mukana yhteiskunnassa ja tarjoaa suomalaisille yrityksille osaavan työvoiman, josta saa olla ylpeä. Yksi suomalainen insinööri vastaa kymmentä kaukomaalaista. Pidetään siis huoli suomalaisesta koulutuksesta ja osaamisesta. Ei tyydytä siihen, että opetuksen laatua heikennetään vaan korotetaan tarvittaessa ääntämme.  Ja insinööriliiton ääni kyllä kantaa!

Hyvää ja aurinkoista vappua teille kaikille!
Suosittelen!
Insinööriliitto on myöntänyt 1.4. alkaen 40 € S-ryhmän lahjakortin jäsenelle, joka hankkii suosittelullaan Insinööriliittoon uuden jäsenen. Nyt 1.5.-31.12.2019 välisenä aikana Keski-Suomen Insinöörit myöntävät tämän lisäksi 30 € S-ryhmän lahjakortin, jos KSI:n jäsen hankkii Keski-Suomen Insinööreihin suosittelullaan uuden jäsenen.

Nyt kannattaa kahvipöydässä ottaa puheeksi ja kääriä rahat talteen itselle tai kaverin kanssa jaettavaksi.


Lisätietoja Insinööriliiton Suosittelen kampanjasta!
Päivitä jäsentietosi ~arvonta

Viimeinen kuukausi aikaa osallistua arvontaan päivittämällä yhteystiedot ajantasalle. Kun olet tarkistanut/päivittänyt omat tietosi (www.ilry.fi/muutos) voit osallistua arvontaan.

Tulevaisuutta luomassa konsertin liput arvotaan joka kuukausi 01.12.2018-31.05.2019 välisenä aikana niiden kesken, ketkä ovat jättäneet yhteystietonsa kyseisen kuukauden aikana arvonta lomakkeelle. Paketti sisältää kaksi lippua Jyväskylän konserttiin.

Maaliskuun arvonnan voitti Tapio Laitinen, onnea voittajalle!

Päivitä jäsentietosi arvonta lomake: http://www.ksinsinoorit.fi/paivita-jasentietosi

Jäsenkyselyn voittajat

Kiitoksia kaikille vastaajille ja annettu palaute on käyty yhdistyksen kevätkokouksessa läpi paikalla olijoille. Jäsenkyselyn palkintona olleet 100 € lahjakortit Poweriin on myös arvottu.

Voittajat: Koskinen Juha, Mäkelä Joni & Aho Timo

Tapahtumia:

Lisätietoja tapahtumista: Tapahtumasivu
 
10.6. Kesäiset viinit ja alkupalat
Aika: 10.6. klo 17:30 - 21:00
Paikka: NNKY:n kokoustilat (Puistotori 4, Jyväskylä)
Ilmoittautuminen: Lomakkeella ilmoittautumisjärjestyksessä
Hinta: Jäsen 20 €
Yhteyshenkilö: Mika Laitinen, mika.laitinen@ksinsinoorit.fi, 050 310 5678

Kesän juhlat ovat jo ovella ja moni miettii, mitä vieraille voisi tarjota. Alkupaloja ja vinkkejä kestitsemiseen antaa Markku Meriläinen, joka on palannut Saksasta takaisin Jyväskylään. Tilaisuudessa maistelemme kahta kuohuviiniä, raikasta rose-viiniä sekä kesään sopivia kahta valkoista ja kahta punaista viiniä. Ohessa saamme viinikoulutuksen sekä kuulemme viininmaistelun perusteet.

12.6. Piirin kesäteatteri: Voi veljet! ~2 paikkaa vapaana
Aika: 12.6.2019
Paikka: Tampereen komediateatteri
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 5.6.2019 klo 16:00 mennessä lomakkeella. Paikkoja 50 kpl.
Hinta: Jäsen 20 €, avec 30 €. Sisältää kuljetukset, näytelmän sekä väliaikakahvit.
Yhteyshenkilö: Mika Laitinen, mika.laitinen@ksinsinoorit.fi, 050 310 5678

IL Hämeen ja Keski-Suomen piirin perinteinen kesäteatteri Tampereen Komediateatterissa järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 12.6.2019. Tänä vuonna Tampereen Komediateatterissa esitetään maailman parhaimman farssikirjailijan Ray Cooneyn ja hänen poikansa Michaelin mestariteos: Voi veljet!

Tapahtumaan järjestetään perinteisesti linja-autokyyditys (pysäkkeinä tilausajolaituri, Muuramen pikavuoropysäkki sekä hotelli Jämsän piha) ja paikanpäällä näytöksen lisäksi väliajalla nautimme teatterikahvit.

Hinta jäseneltä 20€, avec 30€. Mukaan mahtuu 50 henkilöä. Ilmoittautuminen viimeistään 5.6. klo 16.00 mennessä tai niin kauan kuin lippuja riittää. Ilmoittautuminen on sitova. Yhteydenotot: mika.laitinen@ksinsinoorit.fi (050 310 5678).

Voi veljet!
Näytelmän tapahtumat sijoittuvat keskiluokkaisen englantilaispariskunnan kotiin, jossa valmistaudutaan iloiseen perhetapahtumaan. Tomin ja Lindan suunnitelmat uhkaavat romuttua Tomin veljien Dickin ja Harryn saavuttua taloon. Luvassa on tukalia tilanteita, valkoisia valheita ja virtuoosimaista näyttelijäntyötä.

Rooleissa nähdään muun muassa Jukka Puotila, Jukka Leisti, Tommi Raitolehto, Petra Karjalainen ja Mari Turunen. Koko karusellia pyörittää ohjaaja Panu Raipia. Lisätietoa näytelmästä löydät oheisen linkin takaa: https://www.komediateatteri.fi/ohjelmisto/voi-veljet/

14.9. IL100 konserttikiertue
Aika: 14.9.2019 klo 18:00-20:30
Paikka: Jyväskylän Paviljonki
Ilmoittautuminen: Liput ostettava ennakkoon Member+ -palvelussa alennuskoodilla (vaatii kirjautumisen).
Hinta: Jäsen ja hänen seurueensa 27,5 € / lippu, alle 17-vuotias, eläkeläinen ja opiskelija 17,5 €

Konsertin tähtiartisteina nähdään Olavi Uusivirta, Diandra, Osmo Ikonen ja Ida Elina. Juontajina toimivat koomikot Niina Lahtinen ja Janne Kataja.

Konserteissa esitettävässä dokumenttielokuvassa kerrotaan Insinööriliiton satavuotisen historian keskeisistä teemoista ja neljän erilaisen insinöörin elämästä.

Insinööriliitto lahjoittaa konserttien tuotot juhlavuoden päätteeksi Me-säätiölle, joka tekee työtä vähentääkseen lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa.

Tutustu juhlavuoteen www.ilry.fi/IL100.

 

Edut:

Member+ jäsenetuja

Member+ tarjoaa ajankohtaisia etuja akavalaisten ammattiliittojen jäsenille sekä heidän perheenjäsenilleen. Rekisteröitymällä sivustolle näet kaikki sinulle kuuluvat edut palvelussa.

Lisätietoja Member+ palvelun sivuilta.

Koulutuksia:

Lisätietoja koulutuksista: Insinööriliiton tapahtumasivut
Webinaarit

Tallenteet ovat nähtävillä webinaarin jälkeen, joten koulutukset voi katsoa itselle sopivana ajankohtana.
06.05. klo 9-10, Molemminpuolista uskollisuutta ja rakkautta – Kilpailukielto- ja salassapitosopimukset
08.05. klo 9-11, Tauot työelämässä
04.06. klo 9-11, Miten löydän piilotyöpaikat?
05.06. klo 9-11, Ajanhallinta
07.06. klo 9-11, Mitä rekrytoijat odottavat työnhakijalta

Katso tarkemmat tiedot Insinööriliiton koulutuksista osiosta ja ohjeet webinaareihin osallistumisesta.

Website
Facebook
Email
YouTube


Keski-Suomen Insinöörit ry on akavalaisen Insinööriliitto IL ry:n vuonna 1946 perustettu alueyhdistys. Jäseniä yhdistyksellä on noin 2800.

Keski-Suomen Insinöörit ry
Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä

Puheenjohtaja - Jarmo Nevala
040 555 1079
puheenjohtaja@ksinsinoorit.fi

Copyright © 2019 Keski-Suomen Insinöörit ry, All rights reserved.


poistu postituslistalta    päivitä postitusasetuksia 

Email Marketing Powered by Mailchimp