Copy
Uutiskirje 5 / 2018
1.5.2018

Hei Keski-Suomen Insinöörien jäsen!


Tämä on sähköinen kuukausikirjeemme sinulle.

Tässä kirjeessä:

Yleistä:
Insinööriliiton mobiiliappi - ILry Mobiili
Päivitä jäsentietosi ja osallistu arvontaan ~Päättyy

Tapahtumia:

15.5. Kesän grilliherkut
17.5. Ekskursio Viherlandiaan
22.5. Deadpool 2 ja jälkipelit Teerenpelissä
10.6. Retki ähtärin eläinpuistoon
13.6. Piirin kesäteatteri: Raija Orasen Puhtaat valkeat lakanat
16.6. Laajavuoren seikkailupuisto
Kesätapahtumat 2018

Edut:
Äitienpäivälounas -20% Puustellin työkylässä Laukaassa
Peurungan jäsenetu

Koulutustuki

Koulutuksia:
Insinööriliiton webinaarit

Yleistä:

Insinööriliiton mobiiliappi - ILry Mobiili

Insinööriliiton mobiilisovellus tarjoaa Insinööriliiton palvelut kätevästi suoraan puhelimeesi. Sovelluksesta löydät mm. Palkkanosturin, jolla voit selata palkkataulukoita, sekä pääset helposti selaamaan tulevia liiton tapahtumia ja liiton Työpaikkatorin avoimia työpaikkoja. Mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsennumerosi ja vakuutustietosi ovat aina mukanasi.

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi maksutta Google Play ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovellus löytyy nimellä ”ILry Mobiili”. Sovelluksen käyttö edellyttää voimassaolevan jäsenyyden.

Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka syöttämisen jälkeen sovellus lähettää kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Kun kirjautumiskoodi on kerran syötetty, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena ellei sovelluksesta itse aktiivisesti kirjaudu ulos.

Päivitä jäsentietosi ja osallistu arvontaan ~Päättyy
 

Ajantasaiset yhteystiedot tukevat edunvalvontaa ja helpottavat yhteydenpitoa. Kun olet tarkistanut/päivittänyt omat tietosi (www.ilry.fi/muutos) voit osallistua arvontaan. Finnkinon elokuvaliput arvotaan joka kuukausi 1.12.2017 – 31.05.2018 välisenä aikana niiden kesken, ketkä ovat jättäneet yhteystietonsa kyseisen kuukauden aikana arvontalomakkeelle. Joka kuukausi arvotaan 2kpl lippupaketteja (paketissa kaksi lippua).

Päivitä jäsentietosi arvontalomake: http://www.ksinsinoorit.fi/paivita-jasentietosi

Maaliskuun arvonnan voittajat olivat Sami Virtanen ja Markku Karhunen. Onnea voittajille!

Tapahtumia:

Lisätietoja tapahtumista: Tapahtumasivu
 
15.5. Kesän Grilliherkut
Aika: Tiistai 15.5.2018 klo 17 - n. 22:00
Paikka: Puustellin työkylä, Kantolantie 410, 41340 Laukaa
Hinta: Jäsen 25 €
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 15.5. mennessä lomakkeella
YhteyshenkilöTimo Härmälä, e. timo.t.harmala@elisanet.fi, p. 040 5135 988.


Ohjelmassa esimerkiksi:
•    Grillausvinkkejä eri raaka-aineille
•    Grillausviinit
•    Grillausta omin käsin

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksemme jäsenet. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä. Tapahtuman järjestäminen vaatii vähintään 20 osallistujaa. Jos tapahtuma järjestetään, niin siitä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse 12.5. Tarkemmat tiedot ilmoittautumislomakkeella.
17.5. Ekskursio Viherlandiaan ja insinöörilounas
Aika: 17.05.2018 klo 11:00
Paikka: Viherlandia, Ravintola Eeden, Kammintie 5, 40520 Jyväskylä
Hinta: 5,00€, Lounaaseen kuulumattomat juomat jokainen maksaa itse ravintolaan.
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen 13.5.18 mennessä sähköpostilla leppiniemi.pentti@gmail.com


KSI:n jäsenille suunnattu ekskursio ja insinöörilounas Viherlandian ravintola Eedenissä, osoite Kammintie 5, 40520 Jyväskylä. Lounaan jälkeen tutustumme Viherlandiaan.

Mukaan mahtuu 20 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen/osallistuminen vahvistetaan sähköpostilla.
22.5. Deadpool 2 ja jälkipelit Teerenpelissä
Aika: Tiistai 22.5.2018 klo :17:55 (kokoontuminen 17:40)
Paikka: Finnkino Fantasia, Sali 1
Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 15.5 mennessä osoitteessa http://www.ksinsinoorit.fi/toukokuun-leffailta-2018 
Hinta: Jäsen 10 €
Yhteyshenkilö: Jarmo Nevala, jarmo.nevala@ksinsinoorit.fi, 0405551079

Miltä kuulostaa leffa ja herkut sekä illan alkuun vielä juoma? Nyt on oiva mahdollisuus päästä katsomaan Deadpool 2 ja verkostoitua alueen muiden insinöörien kanssa.

Kohtaamispaikka on Fantasia 1. -salin edessä klo 17.40, jossa liput ja leffanamut jaetaan osallistujille. Leffan jälkeen jälkipeli käydään paikallisessa Teerenpelin pubissa. Leffaillan hinta sisältää leffalipun ja pienet leffanamut sekä jälkipelijuoman. Maksutiedot ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Tee lippuvaraus pian, sillä mukaan mahtuu 14 ensiksi ilmoittautunutta. Mikäli ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme 20 euron No show -maksun.
10.6. Retki Ähtärin Eläinpuistoon
Aika: Sunnuntai 10.06.2018, lähtö Jyväskylästä noin klo 09:00
Paikka: Ähtäri Zoo, Ähtäri
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen pe 18.05.2018 klo 12:00 mennessä http://www.ksinsinoorit.fi/ahtarin-elainpuisto-2018 
Hinta: Jäsen 25 €, Avec 30 €, Lapset 3-12v 15 €, Lapset alle 3 vuotta ilmaiseksi
Yhteyshenkilö: Juhani Paananen, juhani.paananen@gmail.com, 040 302 1055

Hinnat pitävät sisällään sisäänpääsyn eläinpuistoon ( eläinpuisto, pandatalo, kotieläimet ) ja linja-autokyydityksen JKL-Ähtäri-JKL. Huom. Jäsenen on osallistuttava matkalle.

Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan umpeuduttua. Mikäli osallistujamäärä jää alle 30 henkilöön, niin tapahtumaa ei järjestetä ja tästä ilmoitetaan erikseen hyvissä ajoin.
13.6. Piirin kesäteatteri: Raija Orasen Puhtaat valkeat lakanat
Aika: Keskiviikko 13.06.2018
Paikka: Tampereen Komediateatteri
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viimeistään 6.6. klo 16.00 mennessä osoitteessa http://www.ksinsinoorit.fi/tampereen-kesateatteri-2018, ilmoittautuminen on sitova ja mukaan mahtuu 50 henkilöä.
Hinta: Jäsen 20 €, avec 30 €
Yhteyshenkilö: Mika Laitinen, mika.laitinen@ksinsinoorit.fi, 050 310 5678.

IL Hämeen ja Keski-Suomen piirin perinteinen kesäteatteri Tampereen Komediateatterissa järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 13.6.2018. Tänä vuonna Tampereen Komediateatterissa esitetään Raija Orasen Puhtaat valkeat lakanat. Tapahtumaan järjestetään perinteisesti linja-autokyyditys (pysäkkeinä tilausajolaituri sekä Jämsä) ja paikanpäällä näytöksen lisäksi väliajalla nautimme teatterikahvit.

Näytelmä on ensiesitys, joten sitä ei olla nähty vielä missään muualla. Raikkaan perheen sukutarinan Ensio Raikkaana nähdään myös televisiosarjassa saman roolin esittänyt Juhani Laitala. Muissa osissa nähdään mm. Katariina Kaitue, Aimo Räsänen, Emmi Kaislakari, Janne Kallioniemi, Miika Muranen, Aku Sajakorpi ja Sanni Lehto.

Lisätietoja näytelmästä löydätte osoitteesta http://www.komediateatteri.fi/ohjelmisto/puhtaat-valkeat-lakanat.
Pressikuvia näytelmästä löydätte puolestanne osoitteesta https://www.flickr.com/photos/komediateatteri
16.6. Laajavuoren seikkailupuisto
Aika: Lauantai 16.6. klo 10 - 12 lähtö, kesto 3h
Paikka: Laajis Oy, Laajavuorentie 15 40740
Ilmoittautuminen: Sähköpostilla joni.launonen@ksinsinoorit.fi, otsikolla KSI seikkailu 2018. 
Hinta: katso Liput ja hinnat -osio
Yhteyshenkilö: Joni Launonen, joni.launonen@ksinsinoorit.fi, 040 302 6840

Tänä vuonna kiipeillään ja lasketaan köysiliukuja Laajavuoren Seikkailupuistossa 16.6. Tälle vuodelle on kaavailtu rakennettavan uusi köysiliuku, jossa vahtia ja pituutta riittää. Radasta ei ole vielä tarkkoja tietoja julki, mutta sen pitäisi valmistua ennen tapahtumapäivää. Syksyllä järjestetään vielä toinen seikkailupäivä, joten muista olla kuulolla.

Seikkailemaan lähtö tapahtuu omaan tahtiin 10-12 välillä Laajiksen Gasthauksen tiloista, josta noudetaan varusteet ja lähdetään seikkailemaan kolmeksi tunniksi puiston radoille.

Liput ja hinnat:
15 € Seikkailulippu (yli 140 cm seikkailijat, pääsy kaikille radoille poislukien junnuradat)
10 € Lastenlippu (yli 110 cm seikkailijat, junnuratojen lisäksi vihreät radat)
5 € Junnuradat (alle 140 cm, ikäsuositus 3+)

Ilmoittautumisen yhteydessä muista mainita nimesi, jäsen- ja puhelinnumerosi sekä lippujen määrät tyypeittäin. Huomioithan, että jäsenen on itse saavuttava paikalle.

Lisätietoja Seikkailupuiston radoista ja pituus rajoituksista löydät Laajiksen sivuilta: http://www.laajis.fi/seikkailupuisto/seikkailuradat/
Kesätapahtumat 2018
Mihin haluaisit mennä? Mitä haluaisit tehdä? Äänesta ja/tai kerro!
Kesälle on suunnitteilla järjestää erilaisia tapahtumia, kuten seikkailupuistoa, kesäteatteri- ja huvipuistoretkeä. Esimerkiksi kesäteattereiden osalta kaikkia vaihtoehtoja ei ole vielä julkaistu, eikä meillä ole antaa tarkempaa informaatiota muistakaan tulevista tapahtumista vielä.

Jättämällä omat tietosi ja mielipiteesi verkkolomakkeella voit vaikuttaa kesän kohteisiin ja tulet saamaan juhannusviikolla tarkemmat tiedot toteutuneista kohteista ja ajankohdista. Tietojen jättäminen lomakkeella ei velvoita sinua osallistumaan tapahtumaan, se takaa kuulet tarkemmat tiedot sinua kiinnostavista tapahtumista.

Edut:

Äitienpäivälounas -20% Puustellin työkylässä Laukaassa

Lähde perheesi kanssa nauttimaan jäsenetuäitienpäivälounaasta Puustellin työkylään. Jäsenetuna saat -20% alennuksen seurueeseen kuuluvien aikuisten lounashinnasta (norm 26,50€).

Pöytävaraukset numerosta 041 5775 474 / Markku Meriläinen. Ilmoita pöytävarauksen yhteydessä "Keski-Suomen Insinöörien jäsenalennus". Lounasmenun ja lisätietoja löydät osoitteesta: www.puustellintyokyla.fi

Peurungan jäsenetu

Peurungan kylpylä tarjoaa alennuksia Keski-Suomen Insinöörien jäsenille. Lisätietoja alennetuista palveluista ja hinnoista löydät yhdistyksen verkkosivuilta.

Koulutustuki

Tiesitkö, että Keski-Suomen Insinöörien jäsen voi hakea koulutustukea. Tukea myönnetään enintään 100 € / jäsen / kalenerivuosi. Koulutustuen määrä on 50 % kurssimaksun suuruudesta ja koulutuksen pitää olla hakijan ammatillista pätevyyttä ja työelämässä sijoittumista ja etenemistä tukevaa tai työhyvinvointia sekä työssä jaksamista edistävää. Tarkemmat tiedot hakemisesta yhdistyksen verkkosivujen jäsenetu osiosta.

Koulutuksia:

Lisätietoja koulutuksista: Insinööriliiton tapahtumasivut
Insinööriliiton webinaarit

Insinööriliitto tarjoaa seuraavia webinaareja lähiaikoina:

  • 4.5. 9:00-11:00 Tietosuoja-asetus tulee, oletko valmis?
  • 18.5. 9:00-11:00 Ajanhallinta
Katso tarkemmat ohjeet Insinööriliiton nettisivuilta!
Website
Facebook
Email
YouTube


Keski-Suomen Insinöörit ry on akavalaisen Insinööriliitto IL ry:n vuonna 1946 perustettu alueyhdistys. Jäseniä yhdistyksellä on noin 2800.

Keski-Suomen Insinöörit ry
Kyllikinkatu 1, 40100 Jyväskylä

Puheenjohtaja - Jarmo Nevala
040 555 1079
puheenjohtaja@ksinsinoorit.fi

Copyright © 2018 Keski-Suomen Insinöörit ry, All rights reserved.


poistu postituslistalta    päivitä postitusasetuksia 

Email Marketing Powered by Mailchimp