Copy
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere vol 36, januar 2017.
Klik "VIS BILLEDER" i din browser for bedste læsning!
Se nyhedsbrevet i din browser.
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere
info@dyrlaegeboysen.dk
www.dyrlaegeboysen.dk

Vintertid for dine kæledyr


Quicklinks – i dag kan du læse om:
Røde hundepoter og saltede fortove |  Invitation til fyraftensmøde om allergi hos hund   |  Forbruger-analyse om nyt lægemiddel mod kløe  | Nye åbningstider og ny dyrlæge

Røde hundepoter og saltede fortove

Nu har vinteren for alvor bidt sig fast med slud og frost – og med saltede fortove til følge. Det er ikke så rart for dyrepoter, og slet ikke allergiske dyr, som i forvejen døjer med røde poter. Her et par tip:
· Inden turen kan du smøre poterne ind i potevoks som f.eks. WinterPad fra firmaet ICF – en effektiv vandafvisende salve.

· En god ide er at klippe de lange hår væk mellem trædepuderne. Sne og is klumper sig gerne sammen i hårene til gene for hunden.
· Gør det for vane at skylle poterne i lunkent vand, når du kommer hjem fra gåtur. Tør dem godt.
· Hvis der er optræk til lidt rødme kan du evt. bruge vådservietter såsom CLXWipes eller Duoxo Pyo, som renser huden og bekæmper svamp og bakterier.  

Invitation
– til fyraftensmøde om allergi hos hund

Hvad betyder foderallergi? Hvad er allergi overfor lagermider? Husstøvmider?

Hvad må min hund med foderallergi overhovedet få? Er færdigfoderet alsidigt nok? Hvad hvis min hund endnu ikke er udvokset? Hvis jeg selv vil stå for sammensætningen af foderet – hvad gør jeg så? Må der være korn i foderet?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på en spændende foredragsaften torsdag den 23. februar kl. 19-21 på Hudklinik for Hund og Kat, Kongevejen 159 i Virum.

Vi får besøg af dyrlæge Chelina Klehr fra foderfirmaet Hills, som vil fortælle om de forskellige relevante huddiæter. Sammen med dyrlæge Lene Boysen vil hun komme ind på de forhold, som man skal tage højde for hos en hund med allergi.

Der vil blive serveret hjemmebag og kaffe i pausen.

Deltagelse er gratis, tilmelding bindende, efter "først til mølle" princippet på info@dyrlaegeboysen.dk
Forbruger-analyse om nyt lægemiddel mod kløe

På hudklinikken har vi de sidste 10 måneder haft mulighed for at bruge et helt nyt lægemiddel, Apoquel ® (oclacitinib), som virker mod kløe. Der er over 60 hunde med allergi, som kører på det, og vi vil i den kommende måned tage kontakt til klienterne for at høre om deres erfaringer med produktet.
Der vil blive udsendt et spørgeskema per mail med 10 spørgsmål, og vi håber at få mange svar retur.
Har du en hund, som får Apoquel®, er du meget velkommen til at kontakte klinikken, så vi er sikker på, at din hund også kommer med i undersøgelsen. Ring venligst eller send os en mail på info@dyrlaegeboysen.dk
Nye åbningstider og ny dyrlæge

Hudklinik for Hund & Kat har fået nye åbningstider. Vi har nu åbent alle dage mellem kl. 8.00 og 15.00.

Om fredagen vil du også kunne møde dyrlæge Tine Madsen. Tine har en stor interesse og viden om hudsygdomme hos de helt små kæledyr som kaniner, marsvin og hamster. Velkommen til Tine! 
 
Venlig hilsen


Helle Christensen, Tine Madsen og Lene Boysen
Copyright © 2017 Dyrlæge Boysen - Hudklinik for hund og kat, alle rettigheder forbeholdt.


Frameld Nyhedsbrev for Kæledyrsejere    Opdater dine indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp