Copy
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere vol 48, marts 2020.
Se nyhedsbrevet i din browser.


Corona-care på Hudklinikken

Som en konsekvens af corona-pandemien, har vi på Hudklinik for hund og kat måtte ændre praksis i vores daglige arbejde. Læs her, hvordan servicen de næste uger vil være tilpasset den aktuelle situation.
 

Hudklinikken er lukket indtil 30. marts

På Hudklinik for hund og kat har vi valgt at holde lukket indtil 30.3 og bakke op om det kollektive værn mod spredning af coronavirus. Vi har meget få akutte patienter, så det går nok for de fleste. Mange af vores kolleger landet over har tilsvarende valgt at skære servicen ned til et minimum. Så, vi forventer at en del henvisninger fra kollegerne er sat på ”stand-by”.

Hundene og kattene vil dog stadig klø sig, have dårlige ører og få hudbetændelser, og selvom de måske har haft det nogen tid, så er der et hensyn at tage til dem, og til deres ejere. Rent dyreværnsmæssigt er det uden tvivl bedst at kunne tilbyde en vis form for hjælp.

Indtil 30. marts tilbyder vi hjælp over mailsystemet på info@dyrlaegeboysen.dk. Det gælder for såvel kolleger som dyreejere. Her kan du skrive til os og evt. sende billeder/video af aktuelle patienter. Så skal vi forsøge at hjælpe bedst muligt. 

Det skal dog understreges, at det er uhyre svært at stille en diagnose uden at ”have fingrene i patienten”. Og det kan være at beskeden fra os vil være, at patienten skal ses. Det kan så blive fra 30. marts. 
😁
Maksimal smitteforebyggelse, når vi åbner 30. marts

Fra mandag den 30. marts vil vi igen holde åbent til sædvanlig tid, mandag-torsdag kl. 8-15. Du kan som dyreejer forvente, at proceduren for en konsultation vil være ændret til det følgende. 
  • Dit kæledyr vil blive undersøgt af dyrlægen uden din tilstedeværelse. Det vil sige, at du indleverer dyret i døren og får det retur efter endt undersøgelse. 
  • Du er velkommen til at vente i vores venteværelse, men allerhelst ser vi, at du bare går en tur eller venter i bilen.
  • Mens dyret undersøges vil vi være i telefonisk kontakt
  • Vores venteværelse er indrettet, så der er et minimum af møblement
  • Der vil være sprit og engangsservietter til at aftørre sæder og håndtag med, når du går
  • Vi sætter god tid af mellem patienterne, så der kun er et hold ejere i venteværelset ad gangen
  • Afregning vil foregå over mobile pay.
Fodersalg og salg af håndkøbsprodukter
  • Over telefon eller mail kan du bestille foder, som vi så sætter uden for døren til afhentning. Betales over mobile pay eller på netbank i forvejen.
  • På tilsvarende vis vil håndkøbsprodukter som shampoo, olier og ørerens kunne ekspederes.
Ovenstående tiltag er sat i værk med det formål at begrænse risikoen for smitte mest muligt. En konsultation er en tæt fysisk handling, hvor klienten holder hund og dyrlægen undersøger. Der er kun få centimeter mellem dyrlæge og klient i mange situationer f.eks. når hundens hoved holdes ved øreundersøgelse. 

Eftersom corona smitter ved dråbeoverførsel, er det et vigtigt at vi undgår den tætte kontakt. Corona kan også smitte via dørhåndtag og andre genstande, og derfor er det sikrest blot at holde os mennesker helt adskilt. 

Vi håber på din forståelse og glæder os til, at vi kan vende tilbage til normale forhold om forhåbentlig ikke så længe.

Har du spørgsmål må du endelig kontakte os på mail info@dyrlaegeboysen.dk eller telefon 69152696 (fra 30. marts).

Venlig hilsen

Dyrlæge Anne Nielsen, Rikke Larsen og Lene Boysen
info@dyrlaegeboysen.dk info@dyrlaegeboysen.dk
www.dyrlaegeboysen.dk www.dyrlaegeboysen.dk
Copyright © 2020 Dyrlæge Boysen - Hudklinik for hund og kat, alle rettigheder forbeholdt.


Frameld Nyhedsbrev for Kæledyrsejere    Opdater dine indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp