Copy
Kære klient hos Dyrlæge Boysen.

Fredag den 25. maj trådte en EU-forordning i kraft, Persondataforordningen (GPDR = General Data Protection Regulation). Det er en forordning om databeskyttelse, som betyder, at vi i veterinær praksis er forpligtet til skriftligt at oplyse dig om formålet med anvendelsen af dine data og dine rettigheder.

Vi har lagt et link op på vores website hvor du kan se hvordan vi behandler dine oplysning, klik her: 
Behandling af personoplysninger hos Dyrlæge Boysen

Bemærk venligst pkt.2.4.2:
"Som kunde hos Dyrlæge Boysen vil du – hvis du samtykker dertil – modtage remindere på behandlinger, som er aftalt, eller behandlinger, der bør gentages inden for en fastsat dato som fx øreundersøgelse.
Endvidere vil du per mail kunne modtage klinikkens nyhedsbreve og løbende information om klinikkens aktiviteter, åbningstider mv."


VIGTIGT:
Hvis du forsat ønsker at modtage Dyrlæge Boysens Nyhedsbreve for Kæledyrsejere, skal du opdatere din oplysninger her ved at klikke på nedenstående link:

 

KLIK HER NU: Opdater dine oplysninger for forsat at modtage Nyhedsbrev for Kæledyrsejere
Alternativt send en svar-mail på, om du samtykker til at modtage remindere, nyhedsbreve og anden information per e-mail. Du kan blot skrive, "ja- tak" eller "nej- tak".

Du kan altid framelde dig ovennævnte, skulle du skifte mening ved at klikke "Unsubscribe" i bunden. eller sende en email til info@dyrlaegeboysen.dk med 

På forhånd tak.

Venligst Lene Boysen

 

Copyright © 2018 Dyrlæge Boysen - Hudklinik for hund og kat, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp