Copy
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere vol 34, oktober 2016.
Klik "VIS BILLEDER" i din browser for bedste læsning!
Se nyhedsbrevet i din browser.
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere
info@dyrlaegeboysen.dk
www.dyrlaegeboysen.dk

Invitation til åbningsreception
– vi er flyttet og har tømt banken!


PRESSEMEDDELELSE:
Specialdyrlæge i hudsygdomme, Lene Boysen, startede Hudklinik for Hund og Kat for 10 år siden i Lyngby Lokalstations beskedne lokaler. Som landets eneste hudspecialist slog Lene sig ned for at leve af sit speciale, og nu her 10 år efter har klinikken jubilæum og inviterer til åbningsreception.

Lokalstationen er blevet skiftet ud med tidligere Danske Banks murstensvilla på Kongevejen i Virum. "Det har været nogle spændende og krævende år", fortæller Lene, der samtidig med etableringen af klinikken har to dejlige piger, som nu er 8 og 11 år. "Arbejdet som selvstændig er uhyre udfordrende og givende, da hver dag byder på nye patienter, som hver især skal håndteres forskelligt".

Patienterne er henvist fra kolleger i hele landet, eller ejerne har selv fundet vej til Lene, og ofte er hun sidste udvej. "Hvis jeg ikke klarer den, skal hunden aflives, sir´ ejeren, og det lægger naturligvis et vist pres. Men, gennem de mange år med hudsygdomme har jeg efterhånden set så meget, at det er sjældent, vi ikke finder en løsning på problemet", fortæller Lene, der de sidste 18 år udelukkende har arbejdet med hudsygdomme hos kæledyr.

"Stor tak til alle de søde dyreejere og opdrættere, som gennem årene har været omkring klinikken eller som jeg har undervist på de mange foredragsaftener. Det er gennem arbejdet med deres dejlige hunde og katte at livet som hudspecialist kan leves."
Torsdag den 3. november kl. 16-19 holder klinikken jubilæumsreception for dyreejere og andre dyrevenner med godbidder til såvel store som små.

Kom og hils på vores søde veterinærsygeplejersker Helle Christensen og få en rundtur i klinikkens lokaler.

Vel mødt hos Dyrlæge Boysen på Kongevejen 159 i Virum.

Venlig hilsen

BEMÆRK: NYT TELEFONNUMMER: 6915 2696

Copyright © 2016 Dyrlæge Boysen - Hudklinik for hund og kat, alle rettigheder forbeholdt.


Frameld Nyhedsbrev for Kæledyrsejere    Opdater dine indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp