Copy
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere vol 28, februar 2015.
Klik "VIS BILLEDER" i din browser for bedste læsning!
Se nyhedsbrevet i din browser.
Nyhedsbrev for Kæledyrsejere
info@dyrlaegeboysen.dk
www.dyrlaegeboysen.dk
Bestil tid på klinikken

Vores nye website har meget forskelligt indhold, men vi har selvfølgeligt også beholdt mange af de gamle funktioner såsom online tidsbestilling. Du kan som altid bestille tid 24/7 når det passer dig – klik blot her!

Er det første gang du skal besøge klinikken, så klik ind på vores guide "Gode råd – husk før du kommer". Du kan bidrage til et vellykket undersøgelsesforløb for dig og dit kæledyr ved at følge anvisningerne.
Lene Boysen

Farvel til et år med store forandringer


2014 har været et begivenhedsrigt år, hvor klinikken er flyttet til Holte og nye medarbejdere er kommet til. I april rykkede jeg ud af de gamle lokaler i Klampenborg og ind i Rudersdal Dyreklinik hos øjendyrlæge Henrik Bartholin. Tanken om at slå flere specialer sammen under samme tag har eksisteret i mange år, og pludselig bød muligheden sig. En tredje dyrlæge, Ingrid Hunter, er sidenhen trådt til; hun arbejder med svære medicinske lidelser. Alt i alt er vi nu tre dyrlæger og tre veterinærsygeplejersker.

Ud over de ændrede fysiske rammer er hudklinikken den samme som hidtil. Vi tager os udelukkende af hud- og ørepatienter, og modtager henvisninger fra kolleger i hele landet. Som dyreejer er du også altid velkommen til at henvende dig direkte til os.
.
www.dyrlaegeboysen.dk
Nye og spændende tiltag
Hudklinikken har fået ny hjemmeside – se www.dyrlaegeboysen.dk – vi har en fane dedikeret til "Kæledyrsejere". Der er også nyttig information under f.e.x fanen "Dyrlæger" bl.a. et afsnit med aktuelle artikler. Her kan du eksempelvis finde resultaterne af de undersøgelser Hudklinikken har deltaget i om skælsygdommen, Ichthyosis, hos Golden Retriever.

Hudklinikken har fået en Instagram profil – se http://instagram.com/dyrlaegeboysen
– for dig som har lyst til at følge med i vores hverdag med patienterne – og lidt til :-)

Kursus for hundeejere

Hud og ørelidelser hos Spaniels
Tidspunkt: 22. februar 2015
Deltagere: Spanielklubbens medlemmer
Sted: Strib Fritids og Aktivitetscenter, Ny Billeshavevej 1, 5500 Strib/Middelfart
Tilmelding (link åbner i nyt vindue): http://www.spaniel-klubben.dk/wp-content/uploads/2014/11/Sundhedsseminar-SPK-2015.pdf ! 


Vi ses!

Venlig hilsen


Lene Boysen


 
Copyright © 2015 Dyrlæge Boysen - Hudklinik for hund og kat, Alle rettigheder forbeholdt.


Frameld Nyhedsbrev for Kæledyrsejere    Opdater dine indstillinger 

Email Marketing Powered by Mailchimp