Copy
"Se, det summer..." Kulturskolens nyhedsbrev april 2022
"Se, det summer...!"

I dette nyhedsbrev ser vi med stolthed tilbage på en veloverstået Stjernedrys-forestilling - for hvor var det skønt igen at kunne samle så megen kreativ og kunstnerisk energi omkring et fælles mål! Det er tydeligt at mærke, at kulturen atter er blomstret op efter den lange Corona-vinter. Og sikke en fornøjelse det er at se flere og flere koncerter og arrangementer spire frem af Skanderborgs kreative muld!

Kulturskolen summer af gode tilbud her i foråret! Har du hang til enten irsk folkemusik, klassisk musik eller kunne du tænke dig at prøve kræfter med musikken i selskab med din far, moster eller bedstefar, så læs med!

Hold desuden godt øje med den fuldfede opslagstavle til sidst i nyhedsbrevet
- den bugner nemlig også af gode tilbud til de spillelystne og musisk kreative!

God læselyst!
 GODE TILBUD!
MÅNEDENS PRAL
April måned blev skudt igang med afviklingen af den længe ventede Stjernedrys-forestilling, "NU", der løb af stablen på de skrå brædder i Kulturhusets Store Sal. Bakket op af en professionel lyd og lys-produktion fremførte tæt på 100 velforberedte kulturskoleelever både musik-, danse- og ikke mindst dramadelen af Rune T. Kiddes historie om den gamle spillemand, sidstnævnte spillet af violinist, Hal Parfitt-Murray.
Scenograf, Sus Haugland, havde i samarbejde med kulturskolelever fremstillet den smukke og meget virkningsfulde scenografi. 2 yderst vellykkede samarbejder, som begge løftede fortællingen, der i øvrigt blev fortalt gennem et manuskript, skrevet af Kulturskolens egen dramaturg, Sofie Møller Hørup.
Tak til alle medvirkende, både på og bag scenen, for en formidabel indsats med et storslået resultat!
OPSLAGSTAVLEN
Kulturskolen Skanderborg, Søtoften 2A, 1. sal. 8660 Skanderborg
Kulturskolens hovednummer 87 94 28 40 (kl.10-12 og kl.13-14).
OBS! Telefonen er lukket om onsdagen.
Kulturskolen på Facebook
Besøg vores hjemmeside og tilmeld til kulturskolen
Email
Besøg vores instragramprofil
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
Copyright © Kulturskolen Skanderborg*, All rights reserved.

Send os en Email
kulturskolen@skanderborg.dk