Copy
Veure aquest butlletí al navegador
Troba els darrers butlletins a la nostra pàgina web!

T'has perdut algun butlletí i no saps com recuperar-lo? A partir d'ara, això ja no serà cap problema! Pots consultar els darrers butlletins a l'apartat corresponent del nostre web. 
La Federació al dia
El passat dilluns 19 de setembre, el president de la Federació de Mutualitats, Jordi Busquet, els membres de la Junta Rectora i el director general, Cristóbal Sarrias, van fer lliurament d’una placa commemorativa a Joan Munt per la seva trajectòria, dedicació i suport envers del mutualisme de previsió social. Joan Munt ha estat membre de la Junta Rectora de la Federació i vicepresident segon des del 2006.

 
Formació contínua per a Juntes Directives

Dins del programa de formació contínua per a juntes directives, directius i persones integrants del sistema de govern que ofereix la Federació de Mutualitats per a les mutualitats federades, el director general, Cristóbal Sarrias va impartir, el dimecres 21 de setembre, el curs  d’Introducció al Compliance: model de prevenció de delictes i canal de denúncies per a Juntes Directives a la seu de la Nova Aliança Mataronina, M.P.S.
 
Novena trobada de mutualitats

La novena trobada de mutualitats ja comença a escalfar detalls. De moment us podem avançar que serà presencial. Es farà a Barcelona la segona quinzena de novembre. Guardeu-vos la data!
 
Activitat de les mutualitats

S’enforteix el servei de Neurologia d’Àptima Centre Clínic de Mútua Terrassa amb la incorporació de l’Institut Neurològic de Barcelona. (ampliar) 

Formació
Distribució d’Assegurances

La Federació ofereix per a les mutualitats federades el cursos de formació inicial i contínua dels diferents nivells previstos a la Llei de Distribució.
Novetat: oberta la matrícula del Curs superior d’Assegurances Nivell 1, que s’iniciarà el proper mes d’octubre.

 

Formació La Federació de Mutualitats facilita a les mutualitats federades un ampli ventall d’opcions que donen resposta a les seves necessitats formatives, en diferents àmbits, (junta directiva, direcció, persones treballadores), amb la finalitat de millorar les habilitats i competències de l’organització. (Veure apartat de formació)
 

Assegurances

- La desaparició dels concerts públic-privats podria portar al col·lapse a la sanitat pública. (SegurosNews 21/9/2022)

- Assistència Sanitària va ser la modalitat de Salut que més va créixer en primes en el primer semestre de 2022. (ampliar) 


Economia social

-  Reus tindrà una moneda pròpia per a consum local. (DiarideTarragona 16/09/2022)

- El tercer sector denuncia que el Govern incumple el convenio contra la pobreza energètica.(ElPeriódico 16/09/2022)

- Obert el període d’inscripcions per participar a la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària. (ESSAjuntamentBcn 19/09/2022)
 
- El digitESSt genera una autodiagnosi digital i la digiDieta ofereix recursos de millora. (ESSAjuntamentBcn 19/09/2022)
- Tret de sortida del projecte europeu RESPONDET amb l’objectiu de dinamitzar les iniciatives energètiques comunitàries. (CoopCat 15/09/2022)
- Fòrum de l’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. (Xes 21/09/2022)
- 28/09/2022 - Jornada “Inversió amb Impacte Social”.(ampliar)

 

Actualitat jurídica

- Resolució de 6 de setembre de 2022, de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions, per la qual es publiquen les Directrius revisades de l'Autoritat Europea d'Assegurances i Pensions de Jubilació sobre els límits contractuals. (ampliar)
 

Butlletí informatiu núm. 326.  26 de setembre de 2022

Contacta amb nosaltres
Roger de Llúria, 119 – 4t. 2a | 08037 Barcelona
federacio@mutualitats.cat  
Tel. 93 467 17 27 


Donar-me de baixa
Twitter
LinkedIn