Copy
Shout-Out! is de maandelijkse nieuwsbrief van The Hang-Out 010.
View this email in your browser

#mylgbtqlife update
#mylgbtqlife is gelanceerd! Op IDAHOT Rotterdam kwamen ruim 70 mensen bij elkaar voor een themabijeenkomst in BAR. Samen met IDEM Rotterdam en GSA Natuurlijk samen was er een breed programma aan panel talks, spoken word, informatie en uiteraard als hoogtepunt de lancering van de nieuwe campagne. De campagne is nu te volgen via Facebook, Instagram en VIMEO.

De foto's werden deze dag gemaakt door Erwin Heyl, voorzitter van het LNBi (Landelijk Nerwerk Biseksualiteit) en zijn te vinden via deze link.

Promotie video


Romee Ven maakte een animatie waarin precies wordt uitgelegd waar de #mylgbtqlife campagne over gaat. De video is tot stand gekomen met financiele ondersteuning van de Jongeren Bijdrage Regeling (JBR).

We hebben hem in het Engels gemaakt, omdat veel jongeren binnen onze doelgroep geen Nederlands spreken. Hierbij kun je denken aan Internationale studenten en LHBT vluchtelingen. De video kun je vinden op ons gloednieuwe VIMEO kanaal.


 

Hoe doe ik mee?


ML Design ontwierp niet alleen het logo, maar ook de flyer waarin precies staat hoe jij mee kunt doen! Zijn dingen niet helemaal duidelijk of heb je vragen dan kun je ons natuurlijk altijd mailen.


   
 
Copyright © 2016 The Hang-Out 010, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp