Copy
Deze e-mail wordt u aangeboden door Ushersyndroom.nl
View this email in your browser

 

Beste supporter van Ushersyndroom.nl,

 

Alle media-aandacht voor Ushersyndroom vorige maand heeft ervoor gezorgd dat meer mensen met Ushersyndroom hun verhaal zijn gaan delen en mooie acties om donaties te werven zijn gestart, fantastisch! In deze nieuwsbrief informeren we jullie graag over een aantal van deze acties en willen we je inspireren jouw talent in te zetten om ook een eigen actie te starten.

Inmiddels bestaat het Run4Usher team voor de Zevenheuvelenloop uit 80 lopers, waarvan 20 met Ushersyndroom. Sponsor jij ook dit sportieve team met een donatie en kom je ze aanmoedigen en naar de afterparty? Hieronder vind je alle informatie. Daarnaast zijn we op zoek naar bedrijven die ons willen sponsoren. Heb je interesse of ken je iemand? Neem dan contact op met Rick Brouwer via rick.brouwer@ushersyndroom.nl.

We wensen je veel plezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Blijf ons steunen met donaties, acties en diensten. Samen kunnen we het proces van doof én blind worden door Ushersyndroom stop zetten.

 

Hartelijke groet,
Campagneteam Ushersyndroom.nl

 

De nieuwsbrieven van Stichting MUS en Ushersyndroom.nl zijn samen gegaan.

Het kan zijn dat je deze nieuwsbrief ontvangt omdat je je in het verleden hebt opgegeven voor de nieuwsbrievan Stichting MUS. Mocht je geen prijs stellen op deze nieuwsbrief dan kun je je hier uitschrijven 

Doneer!

DATABASE VOOR USHER SYNDROOM

 
Met een nationale en/of internationale database kunnen we alle belangrijke gegevens van mensen met Ushersyndroom opslaan voor wetenschappelijk onderzoek. Nodig voor de opstart in het 1e jaar: € 90.000.

ZEBRAVIS; ONZE HOOP VOOR DE TOEKOMST

 
Met het project Zebravis willen wij de ontwikkeling van een behandeling voor Ushersyndroom financieel ondersteunen, Nodig voor de opstart in het 1e jaar: € 110.000.

RUN4USHER TIJDENS DE ZEVENHEUVELENLOOP MET AFTERPARTY
Het Run4Usher team loopt mee tijdens de Zevenheuvelenloop op 14 en 15 november om zoveel mogelijk geld op te halen voor Ushersyndroom.nl. Dit team bestaat uit ruim 80 lopers waarvan 20 mensen met Ushersyndroom en hun loopbuddies vergezeld door vele familieleden, vrienden, artsen en onderzoekers van het Radboudumc. Wie sponsor jij?
14 november vindt een afterparty plaats in de Glasfabriek met eten van 'De Wereldkoks' en muziek van feestband 'De Rolero's', kom je ook? Lees op onze site hoe je tickets kunt bestellen voor dit fantastische feest!

Lees meer
START JE EIGEN ACTIE 
Geïnspireerd geraakt en wil je ook je eigen actie starten voor ushersyndroom.nl? Op onze site vind je nog meer ideeën en promotiemateriaal om jouw actie te ondersteunen. Neem ook contact met ons op om samen te bekijken hoe we jou kunnen helpen.
Alle donatiegelden die we ontvangen worden volledig besteed aan de onderzoeksprojecten. We zijn daarom volledig afhankelijk van sponsoring voor bijv. het drukken van promotiemateriaal en de inzet van vrijwilligers. Wil jij ons team versterken of kun je ons op een andere manier helpen met gesponsorde diensten neem dan contact met ons op via ivonne.bressers@ushersyndroom.nl

 
Lees meer

INFORMATIEAVOND RADBOUDUMC
Radboudumc organiseert 2 december een publieksavond 'Therapie in zicht'. Laat je informeren over de nieuwe grenzen van het oogonderzoek. Bekijk de demonstraties en volg interessante lezingen en een interactieve paneldiscussie. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Lees meer

LEES OOK

Website
Website
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram
Google Plus
Google Plus
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Stichting Ushersyndroom, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp