Copy

Nieuwsbrief | Februari 2018

In deze nieuwsbrief:

- Bijeenkomsten: 
  • 29|03|2018 IFFC Fraudecafé: De (R)evolutie van Digitaal Bewijs 
  • 26|04|2018 Dag van de Fraudeonderzoeker
  • 25|05|2018 Leiding & Verleiding
- Vacature: Het IFFC zoekt Algemeen Bestuurslid
- Interview: bureau neemt afscheid van Vanessa Liem
- Save the dates

Volg ons op social media!

Twitter
LinkedIn
Vimeo

Bijeenkomsten

IFFC Fraudecafé: De (R)evolutie van Digitaal Bewijs 29|03|2018

Digitale bewijsvoering in het forensisch onderzoek staat op het punt om een revolutionaire ontwikkeling door te maken. Tijdens het IFFC-fraudecafé van 29 maart zal Hans Henseler ingaan op  de trends die hierbij een belangrijke rol spelen: het internet der dingen, de opkomst van kunstmatige intelligentie, en de samensmelting van cyberspace en de werkelijke wereld. Is de hedendaagse opsporingspraktijk klaar voor deze ontwikkeling? Lees verder

Locatie: Den Haag (exacte locatie volgt)
Datum: donderdag 29 maart 2018
Tijd: 16.00-18.00 uur

U kunt zich hier aanmelden!

Dag van de Fraudeonderzoeker 26|04|2018


Andrew Fastow, Ex-CFO van Enron dat ten onder ging aan één van de grootste boekhoudfraudes van deze eeuw, is Keynote spreker op de tweede editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker.

Het werk van de professionele fraudeonderzoeker wordt steeds complexer en uitdagender.  Om dit werk goed te doen is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en inzichten en om informatie te delen met partners in de fraudebestrijding.

Op de tweede editie van de Dag van de Fraudeonderzoeker komen naar verwachting meer dan 350 fraudeonderzoekers naar de lezingen, discussies en workshops om te netwerken, van elkaar te leren, samen te werken en ‘buiten hun eigen kaders’ te denken.
 

Doelgroep

Dit is dé dag voor fraudeonderzoekers uit het publieke en private domein met uiteenlopende achtergronden (financieel, juridisch, IT, forensisch). 


Word Partner

IFFC is een stichting zonder winstoogmerk en daarom bij al haar activiteiten afhankelijk van derden (zoals de participanten en subsidies). Daarom bieden wij een aantal opties om partner te worden van De Dag van de Fraudeonderzoeker 2018. Hiermee helpt u niet alleen het congres, maar het is voor uw organisatie ook een zeer interessante mogelijkheid om een paar honderd professionals te bereiken. 

In bijgaande brochure vindt u een aantal mogelijkheden om partner te worden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Heeft u uw keuze reeds gemaakt? Vul dan het online formulier in.

 

Aanmelden!

De toegangsprijs is €400,- excl. BTW. Voor participanten en sponsoren gelden aantrekkelijke kortingen. Ga naar onze website voor uitgebreide programma-informatie, partnermogelijkheden en aanmelden! We zien u graag op 26 april a.s.!
In de aanloop daar de Dag van de Fraudeonderzoeker zullen wij interviews en andere nieuwsitems  publiceren rondom de programmathema's.
Volg ons dus op social media!
Twitter
LinkedIn

Leiding & Verleiding 25|05|2018


IFFC en Vakmedianet zijn een samenwerking aangegaan. Op 25 mei organiseren wij samen het congres Leiding & Verleiding, dé dag die focust op het voorkómen van onethisch gedrag. Met bekende sprekers als Jeroen Smit, Kees Vendrik, Margriet Sitskoorn en topacteur Gijs Scholten van Aschat

Onder leiding van Jeroen Smit hoort u op de 2e editie van dit congres - voorheen de Integriteitsdag - hoe u onethisch gedrag en handelen kunt voorkomen. De ochtend richt zich op persoonlijke integriteit. Neuropsycholoog Margriet Sitskoorn laat zien waarom het nemen van de juiste beslissingen vaak moeilijk is: hoe kunnen we ons gedrag beïnvloeden? Topacteur Gijs Scholten van Aschat verbeeldt de morele gedragsdilemma's en houdt ons een spiegel voor.

De middag richt zich meer op integriteit van organisaties. Hoogleraar Jonathan Soeharno bekijkt integriteit vanuit filosofisch én praktisch oogpunt. En hij gaat in op hoe integriteit onderdeel uitmaakt van de organisatiecultuur. Kees Vendrik geeft zijn toekomstvisie op duurzaam ondernemen.

Kijk hier voor meer informatie, inschrijven en het uitgebreide programma.

Maak alvast kennis met één van de sprekers:

Integriteit: brein trainen om keuze te maken voor de lange termijn


Hoogleraar klinische neuropsychologie  Margriet Sitskoorn is één van de sprekers tijdens het congres Leiding & Verleiding op 25 mei. Volgens haar moet het brein getraind worden om keuzes te maken die niet op korte termijn, maar juist voor de lange termijn goed zijn. Sitskoorn legt uit.

Het IFFC zoekt Algemeen Bestuurslid

Het IFFC heeft inmiddels een stevige positie verworven in de bestrijding van FEC en staat 2,5 jaar na zijn oprichting op het punt om verder door te groeien naar een stabiele, robuuste en professionele organisatie. Om deze ontwikkeling verder vorm te geven is het IFFC op zoek naar versterking van haar bestuur en zoekt zij op korte termijn een
 

Algemeen Bestuurslid


die zich actief wil inzetten om het IFFC beleid en doelstellingen mede vast te stellen, te beoordelen en te borgen. Het Instituut bestaat naast het bestuur uit het bureau en een Raad van Advies waar gerenommeerde personen uit de FEC-wereld deel van uit maken.

Voor de volledige vacature, klik hier

Bureau IFFC neemt afscheid van Vanessa Liem

Vanessa Liem was sinds 2016 bij het IFFC werkzaam  als adviseur van bestuur en directeur. Na zich ruim anderhalf jaar vol enthousiasme te hebben ingezet voor het IFFC heeft zij haar dienstverband bij het IFFC per 1 februari beëindigd. Zij wil de komende periode meer tijd besteden aan de door haar opgerichte stichting 2CU (“to see you”) die zich richt op de kwaliteit van leven van... Lees verder

Save the DatesNog geen participant?

Klik hier!

Tweet
Forward
Share
Share
Contactgegevens:

Institute For Financial Crime (IFFC)
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag
www.iffc.nl
E: info@iffc.nl
Uitschrijven nieuwsbrief
Copyright © Alle rechten voorbehoudenThis email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Institute for Financial Crime · Wilhelmina van Pruisenweg 104 · The Hague, Zuid-Holland 2595 AN · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp