Copy
Si no veieu correctament aquest correu feu clic aquí.

 
Petit diccionari de ciència


El TERMCAT publica en línia el Petit diccionari de ciència, obra col·lectiva coordinada per Rosa Estopà, professora de la Universitat Pompeu Fabra. Es tracta d’un diccionari trilingüe català-castellà-anglès, que presenta 120 termes científics definits i il·lustrats per nens i nenes de 5 a 8 anys.

L’edició en línia que ara es presenta és la versió plurilingüe de l’obra amb el mateix títol publicada en paper l’any 2012 per Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Els infants que hi van col·laborar, de primer i segon de primària de les escoles Annexa Joan-Puigbert de Girona i Sant Nicolau de Sabadell (2009-2012), es van convertir en petits-grans lexicògrafs: van elaborar fitxes on explicaven el significat dels termes en català i van fer un dibuix per a cada terme.

El diccionari forma part d'un projecte més ampli, “Jugant a definir la ciència”, que pretén treballar el llenguatge juntament amb el coneixement científic des dels primers anys de l’aprenentatge, i que presenta diverses activitats complementàries relacionades.

Share
Tweet
Forward
Les vostres dades personals consten al nostre fitxer automatitzat d’usuaris i reben un tractament confidencial, d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Aquestes dades són necessàries per al desenvolupament normal de les activitats del TERMCAT i per a fer-vos arribar informació que pugui ser del vostre interès. En cas que no ens comuniqueu el contrari entenem que ens doneu el consentiment per a mantenir les dades en el fitxer. En qualsevol moment podeu exercir el vostre dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les dades enviant un missatge a informacio@termcat.cat.

Per donar-vos de baixa, cliqueu l'enllaç  -  Per actualitzar les vostres dades, cliqueu l'enllaç 

 © 2017 TERMCAT, Centre de Terminologia