Copy
Benieuwd waar de scheidsrechterscommissie mee bezig is?
Bekijk deze nieuwsbrief online
Beste scheidsrechters,
 
Hier is de allereerste nieuwsbrief van de scheidsrechterscommissie van de Wilhelmina Boys! Hiermee brengen we je op de hoogte over de voortgang van de scheidsrechterscommissie. De nieuwsbrief willen we 1 keer per kwartaal versturen. Als het nodig is komt deze vaker.

Suggesties zijn altijd welkom!

De scheidsrechtercommissie
Scheidsrechterscommissie 2.0
Door de vele verschuivingen van personen binnen de commissie is een en ander een rommelig geheel geworden. De komende maanden gaan we besteden om alles weer op het goede spoor te zetten. We gaan dan meteen wat organisatorische stappen maken om alles beter geregeld te hebben binnen de Wilhelmina Boys. We noemen dit de scheidsrechterscommissie 2.0 en de nieuwsbrief is hier het eerste product van!
Promotiecampagne
Om het imago van de scheidsrechters binnen de Boys te vergroten zijn we begonnen met het opstarten met meerdere verbeteracties. De eerste hiervan is een posteractie.

Op deze posters zullen een aantal scheidsrechters te zien zijn, met daarbij hun motivatie om scheidsrechter te zijn.

De posters zijn inmiddels onderweg naar de drukker, dus ze zullen op korte termijn te zien zijn op onze accommodatie.
Cursus Scheidsrechterscoördinator
Rinie van Alphen en Harrie van Zalingen zijn nu een aantal maanden bezig met de cursus scheidsrechterscoördinator. Tijdens deze cursus krijgen ze handvatten om het beleid achter de scheidsrechters beter in te richten. Dinsdag 31 maart is de laatste bijeenkomst en hopen ze hun diploma’s te ontvangen.

De rest van het seizoen gaan ze besteden om het beleid te vernieuwen, zodat deze jaren mee kan. Om jullie uit te laten groeien en op de hoogte te houden,gaan we de scheidsrechtersbijeenkomsten, thema-avonden, spelregelavonden en opleiding gestructureerder aanbieden. Ook zal op de website een eigen arbitrage-omgeving ingericht worden. Hier kunnen jullie altijd alle actuele informatie over scheidsrechterszaken vinden.

Meer informatie volgt in de volgende nieuwsbrief.
Taakverdeling scheidsrechterscommissie
Lennart heeft aangegeven komend seizoen de scheidsrechterscommissie op een lager pitje te zetten i.v.m. zijn afstuderen. Een begrijpelijke keuze uiteraard. Hij blijft wel commissielid en op de achtergrond aanwezig. 

Rinie heeft de laatste tijd de jeugdscheidsrechters aangesteld. Dit was een tijdelijke oplossing en Rinie heeft aangegeven meer inhoudelijke zaken op te willen pakken (de zaken die Lennart nu deed). Voor het aanstellen van de jeugdscheidsrechters hebben we versterking gevonden in de persoon van Simon Boerema.

Simon zal de komende weken geleidelijk het stokje over gaan nemen van Rinie. Hij zal dan de aanstellingen gaan doen van de A- t/m de F-afdeling. In de komende tijd zal Simon jullie dus gaan benaderen.
 
Simon, welkom bij de commissie!
Copyright © 2015 Scheidsrechterscommissie Wilhelmina Boys