Copy
læs i webbrowser

Nyhedsbrev juni 2019

 

CHORA 2030 PÅ FOLKEMØDET

Gennem de seneste måneder har CHORA 2030 været rundt i fem forskellige kommuner. Sammen med Foreningen Folkemødet har vi afprøvet en ny model til inddragelse og høring af borgerne om verdensmålene forud for Folkemødet 2019.
Høringerne har involveret over 200 borgere og indbragt mere end 250 idéer. I alt 60 idéer er blevet udvalgt og videreudviklet. Der er både idéer på lokalt, kommunalt, nationalt og internationalt plan.

Nu er CHORA 2030 taget til Bornholm, hvor vi har to spændende arrangementer om folkehøringerne på programmet under Folkemødet:

Folkehøring og udstilling om borgerinddragelse

Torsdag den 13. juni kl. 13-16 i Folkemødehuset på Sverigesvej 1

Vi inviterer til åben folkehøring. Her vil borgere og politikere fortælle, hvilke udfordringer de står med, når de skal få bragt idéerne til live og helt konkret arbejde for at indfri verdensmålene. Deltag i debatten og bidrag med dine forslag og mulige veje til at løse udfordringerne. Det sker i tidsrummet kl. 14.30-15.30.

Besøg samtidig udstillingen ”Folkehøringer om verdensmålene”, som er skabt på baggrund af de fem folkehøringer. Her kan du få indblik i, hvad borgernes mere end 250 idéer går ud på. Du kan også selv bidrage med din egen idé og komme med din holdning til, hvordan verdensmålene bedst indfries.

En mindre version af udstillingen kan under hele Folkemødet ses på Verdensmålenes Plads.

Folkets stemme – del af Verdensmålenes Aften

Lørdag den 15. juni kl. 21.50 på Hovedscenen.

Oplev folkets idéer til handling for verdensmålene blive formidlet og overdraget til beslutningstagerne. Borgere rundt omkring i landet har udviklet over 250 idéer til en bæredygtig fremtid. Denne aften gives folkets stemme videre i en festlig og poetisk lyd-, video- og poetry slam-installation, og idéerne overdrages fra borgerne til politikerne.

Læs mere om de 5 folkehøringer, der er blevet afholdt i:
Fredericia, Odense, Ballerup, Middelfart og Slagelse.

Del nyhedsbrev

Andre nyheder

Udstilling af Verdensmålsshelters
 
Lørdag den 1. juni åbnede Møns Museum i Stege en udstilling med 12 bud på, hvordan fire Verdensmålsshelters på vandreruten Camønoen kan udformes og fungere. De 12 bud er udviklet af kandidatstuderende på KADK/Arkitektskolen i København, som en del af deres 1. semester 2018/2019. 
Det er CHORA 2030, der i samarbejde med Camønoen (Møns Museum), Møns Biosfære og Vordingborg Kommune har skabt et projekt, der går ud på at udvikle og opsætte fire unikke shelters på Camønoen. Shelters, der foruden at give ly til vandrere på ruten, skal formidle verdensmålene.
Læs mere om udstillingen og projektet.
Ny hjemmeside
 
CHORA 2030 har fået ny hjemmeside. Se den her: chora2030.dk

Følg CHORA 2030 på

ADRESSE
c/o NXT
Nybrogade 26A, 1
1203 København K

TLF
+45
30505642

MAIL
info@chora2030.dk

Copyright © CHORA 2030. All rights reserved 2019

You received this email because you subscribed to our mailing list or took part in an event hosted by CHORA 2030. We do our best to only send out the most relevant information.
Unsubscribe or change e-mail preferences.