Copy
læs i webbrowser

Nyhedsbrev marts 2020

 

BØRNENES VERDENSMÅLSKATALOG

Hvordan kan børn i Danmark bidrage til, at vi opfylder verdensmålene? I Børnenes Verdensmålskatalog har vi samlet 108 bud på hverdagshandlinger, som børn og unge kan gøre – på egen hånd og sammen med deres kammerater, skole, forældre og lokalsamfund.

Idéerne er udviklet sammen med 3. , 7. og 9. klasse på Gug Skole i Aalborg, og kataloget har vi lavet i samarbejde med skoleforvaltningen i Aalborg Kommune og med støtte fra William Demant Fonden. Brug det i undervisningen, på skolen, i fritidsklubben og derhjemme som inspiration til, hvordan vi gennem små handlinger kan øve os i at leve og opføre os mere bæredygtigt.
Se Børnenes Verdensmålskatalog.

Del nyhedsbrev

Andre nyheder

Netværksmøde om den bæredygtige skole
 
Verdensmålene er på agendaen – også i undervisningssektoren. En del skoler er i gang og har på forskellig vis gjort sig erfaringer med at arbejde med verdensmålene på skolen. De erfaringer vil vi gerne være med til at brede ud og dele med andre skoler.

Derfor inviterer Mellemfolkeligt Samvirkes VerdensKlasse og 2030 SKOLER til netværksmøde om den bæredygtige skole torsdag den 16. april 2020 kl. 15-17. På netværksmødet deler fire skoler med forskellige tilgange konkrete praksiseksempler og deres oplevelser af, hvad der virker, og hvad der er svært.
Se invitation til netværksmøde.
Landets første verdensmålscertificerede skole
 
Randersgades Skole på Østerbro er som den første skole i Danmark blevet verdensmålscertificeret 2030 SKOLE. Det skyldes skolens ambitiøse og helhedsorienterede arbejde gennem flere år med at give verdensmålene en central plads i både undervisningen og måden at drive skole på.
Læs mere.
 
Højby Skole vil være Fyns første 2030 SKOLE
 
Rådskvinde for børn og unge i Odense Kommune, Susanne Crawley Larsen, kom forbi og plantede et træ, og der var taler og morgensang, da Højby Skole ved Odense gik i gang med deres temauge om verdensmålene. Skolen lancerede samtidig, at de er på vej mod at blive verdensmålscertificeret 2030 SKOLE.
Læs mere.

Følg CHORA 2030 på

LinkedIn
Facebook
Website

ADRESSE
c/o NXT
Nybrogade 26A, 1
1203 København K
info@chora2030.dk

Copyright © CHORA 2030. All rights reserved 2020

You received this email because you subscribed to our mailing list or took part in an event hosted by CHORA 2030. We do our best to only send out the most relevant information.
Unsubscribe or change e-mail preferences.