Copy
Can’t view the message below? Click here to show in browser
Fredag 7/7
God sommer fra alle os i Chora Connection!
Sommeren står for døren og vi, i Chora Connection, har netop gjort status over det første halvår, hvor vi bl.a. har arbejdet intensivt på at udvikle en række nye prototyper, der lanceres til efteråret.  

I dette nyhedsbrev kan du læse om den seneste prototypelancering – MY17, samt se mini-dokumentaren 'Mens vi venter på asyl' som Chora Connection har lavet i samarbejde med dokumentarfilmsinstruktøren Nitesh Anjaan.
'Mens vi venter på asyl' er et poetisk portræt af to flygtninge der har gennemført S.E.E.S uddannelsesforløbet på Center Avnstrup. 

Du kan også se en liste over de 10 udstillingssteder som plakatkampagnen 17FOR17 indtil videre skal udstilles på i 2017, samt høre mere om hvad der sker i Chora Connection til efteråret.
 
God sommer til jer alle!
7/7
MY17
Hvad er danskernes største klimasynd? 
MY17 er titlen på en ny prototype der skal ændre danskernes mindset og adfærd i en mere bæredygtig retning. De første initiativer og partnerskaber er ved at blive fastsat. 

Til Folkemødet på Bornholm lancerede vi prototypen gennem en vox-pop som satte fokus på danskernes livsstil, forbrug og adfærd i forhold til klimadagsordenen. Se resultatet i denne lille film: ”Hvad er din største klimasynd?”. 
 
Målet med MY17 er at gøre danskernes fortrolige med FN’s 17 Verdensmål, samt at få flere til at gøre en indsats i dagligdagen for at bidrage til at nå målene.
I august måned samler vi en række eksperter, fagfolk og potentielle partnere til en workshop, som skal medvirke til at udvikle MY17.

Følg med via www.choraconnection.dk for at holde dig orienteret omkring MY17 aktiviteter i efteråret. 
 
Kontakt: mariah@choraconnection.dk
7/7
Mens vi venter på asyl 
Ny poetisk dokumentarfilm portrætterer to deltagere fra S.E.E.S på Center Avnstrup
Chora Connection har samarbejdet med dokumentarfilminstruktøren Nitesh Anjaan om at lave et mini-portræt af to deltagere fra S.E.E.S forløbet på Center Avnstrup. Se filmen her. 

S.E.E.S laver uddannelser i bæredygtighed, økologi og permakultur for flygtninge, der er på midlertidigt ophold i Danmark, indtil de får afklaring på hvorvidt de skal have asyl i et nyt land eller skal vende tilbage deres hjemland. S.E.E.S har uddannet i alt 39 flygtninge over to hold.

S.E.E.S er støttet af Udlændigestyrelsen.
Læs mere om S.E.E.S her
 
Kontakt: Karen Blincoe
Karen@choraconnection.dk
7/7
Kommende udstillinger af 17FOR17
Juli
Kromann/Reumert
Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø
 
Juli
UN Headquarters, Conference Building 
405 East 42nd Street, New York, NY, 10017, USA. 
 
August:
Spinderihallerne i Vejle
Spinderigade 11E, 7100 Vejle

September:
Palais De Tokyo, Paris
13 Avenue du Président Wilson, 75116 Paris, Frankrig
 
September:
Ungdommens Folkemøde
Søndermarken, 2000 Frederiksberg
 
Oktober:
Plakatmuseum Aarhus
Viborgvej 2, 8000 Aarhus C
 
Følg med via www.choraconnection.dk for at holde dig orienteret om nye udstillingssteder. Listen opdateres løbende.
 
15/6-18/6 1/5
Billeder fra folkemødet på Bornholm 2017 Emil Blauert stopper hos Chora Connection
Chora Connection var på Folkemødet på Bornholm med en række initiativer der satte fokus på FN's 17 verdensmål og muligheden for at gøre det danske samfund mere bæredygtigt og resilient.
 
Chora Connection var vært for to arrangementer og havde desuden en fernisering af de
17 verdensmålsplakater, som blev udstillet under alle dagene til Folkemødet.
Derudover lancerede vi, som allerede nævnt, prototypen MY17 på Folkemødet.
Læs mere om MY17 her

Her kan du læse mere om vores arrangementer, samt se billeder fra årets Folkemøde på Bornholm.
Projektleder og Rådgiver Emil Blauert stopper pr. 1/5 hos Chora Connection efter at have været en del af Chora Connection i 2 år.
Emil ledte Chora Connections prototyper inden for fødevareområdet. Han var bl.a. leder på Food For Cities konferencen og symposiet, der resulterede i oprettelsen af Madfællesskabet.

Emil vil fremover fortsætte med egen rådgivningsvirksomhed med fokus på bæredygtige fødevaresystemer. 

Vi ønsker Emil alt muligt held og lykke fremover og takker for alt det store arbejde han har leveret i Chora Connection regi.
10/7 og 21/9 24/8
17FOR17 i New York og Paris Næste event i Den Femte Kvadrant
Chora Connection har indgået partnerskab med AGI (Alliance Graphique Internationale)
Mandag den 10 juli er der fernisering af 17FOR17 i UN Headquarters i New York, i forbindelse med High-Level political forum.
 
Ambassadør for Den Danske FN-mission i New York, Ib Petersen, holder åbningstale, hvorefter
Nationalkoordinator for SDG’erne i Danmark, María Ana Petrera vil introducere plakatprojektet 17FOR17, samt gøre status på den danske indsats på området.
 
Den 21 September udstilles de 17 danske plakater, sammen med de 17 franske og 17 hollandske i forbindelse med en større AGI (Alliance Graphique Internationale) kongres på Palais De Tokyo i Paris.
 
Derudover arbejder Chora Connection i øjeblikket på at involvere flere lande i 17FOR17, samt arrangere flere udstillinger i Europa. Følg med via www.choraconnection.dk for at holde dig orienteret.
 
Kontakt: Asbjørn Riis-Søndergaard
Mail: asbjorn@choraconnection.dk
Telefon: +45 53854684
Tilmelding her.

Den 24 August kan du komme med til tredje event i Den Femte Kvadrant, der har overskriften: Personal achievements for a more inclusive, open and trusting world. Balancing inner needs and life’s realities.
Det er Kristina Paltén (på engelsk) og Jon Bertelsen, som vil holde oplæg, hvorefter der vil være åbne samtaler mellem deltagerne om udvalgte emner.
 
Kristina is an adventurer, ultra-runner, lecturer, author and coach. She is the first woman to have run across Iran. In her mind, her run represents the simple yet incredible beauty that happens when people meet. She believes that our deepest need is belongingness: by having the courage to be vulnerable and hence meet, as the true person I am, we create trust, openness and belongingness. And that is where we create a beautiful, better world around ourselves.

Jon har mere end 20 års erfaring med meditation og menneskelig transformation. Han er uddannet datalog med bifag i idræt fra Københavns Universitet og arbejder med ledelse og facilitering af teams gennem sin virksomhed Scenius. Han bruger blandt andet sin erfaring med meditation og mentaltræning til at træne elitesportsfolk, soldater, undervisere og en lang række andre.
Vi har re-designet vores website en smule.
Tjek det ud her.

Chora Connection is a Danish non-profit organisation established in 2015 with the vision of creating sustainable and resilient societies.

Chora Connection’s mission is to meet the UN Sustainable Development Goals before 2030 by driving concrete behavioural change towards a sustainable society in Denmark as well as challenge the way we think, live, consume and produce. 

Chora will achieve its mission by creating interdisciplinary and innovative partnerships across sectors, disciplines and organisations, with the purpose of developing new experimental prototypes within the framework of the 17 UN Sustainable Development Goals. 

Read more at www.choraconnection.dk