Copy
Inschrijving Platformtweedaagse, laatste kans!
View this email in your browserNieuwsbulletin Platform Medezeggenschap

De Platformtweedaagse 2016 op 11 en 12 april nadert met rasse schreden. Inmiddels hebben zich 28 mensen aangemeld en dat betekent dat we bijna vol zitten! Er zijn nog 3 à 4 plaatsen beschikbaar. Wil je je nog aanmelden doe dat dan snel want wie het eerst komt die krijgt de plaatsen. Om teleurstelling (een beetje) te voorkomen is aanmelding voor deelname aan één dag vanaf nu ook mogelijk, uiteraard tegen een aangepaste prijs.
De tweedaagse kent twee hoofdthema's:

  • De toekomst van het bibliotheekwerk onder het motto “Als je huis verbouwd wordt is het goed om te weten hoe mooi het straks wordt. Dan kun je de chaos en de rotzooi van de verbouwing aanvaarden want het wordt mooi. Heb je echter geen beeld van die toekomst dan zie je alleen de overlast en de ellende”. Jeroen de Boer (BSF) neemt ons mee naar de (of naar een mogelijke) toekomst.
  • De grote druk die op werknemers wordt uitgeoefend en de (juridische) grenzen die er zijn aan wat van een werknemer verlangd kan worden. Advocaat Els Unger zal ons hier het nodige over vertellen.

Daarnaast worden weer een aantal workshops gegeven en is er natuurlijk tijd voor uitwisseling en informele contacten.

De studiedagen vinden plaats op 11 en 12 april in hotel Bergse Bossen in Driebergen. Deelname aan beide dagen kost € 575,- per persoon, alles inbegrepen. Alleen de maandag kost € 245,- (incl. diner), alleen de dinsdag wordt € 195,- (want geen diner en geen avondprogramma). Aanmelding kan via de website of met een mailtje aan platform@kgca.nl

Aanmelding kan nog tot en met dinsdag 5 april maar alleen als er nog plaatsen zijn!

Voor uitgebreidere informatie en het hele programma, zie onze website.This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Platform Bibliotheken · Lizzy Ansinghstraat 163 II · Amsterdam, 1072 RG · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp