Copy
Platformnieuwsbrief: pensioen van Lieuwe de Vries. Studiedag Medezeggenschap en impressie en documenten van de Platformtweedaagse..
View this email in your browserNieuwsbulletin Platform Medezeggenschap

Beste mensen,

allereerst een persoonlijke noot. Zoals jullie vast wel gehoord hebben en ook elders op de platformsite hebben kunnen lezen ben ik sinds 1 januari met pensioen. Tijdens de Platformtweedaagse op 10 en 11 april hebben we dat bezegeld met een afscheidsavondje dat ik als een geweldig feest heb ervaren! Leuke toespraakjes, een geweldige quiz een prachtig herinneringsboek met persoonlijke verhalen en veel gezelligheid. En natuurlijk mooie, lekkere en inspirerende cadeaus, deels in natura en deels om zelf uit te zoeken.Dat laatste heb ik nu afgerond met de aanschaf van een mooie telelens en een nieuwe verrekijker (ook mede dankzij de bijdragen van mijn collega's en van KGCA) maar natuurlijk ook met enkele mooie boeken.

Kortom ik heb ervan genoten en wil iedereen die er was, ook een aantal oud Platform-leden die speciaal naar Doorn waren gekomen, nogmaals enorm bedanken voor deze vrolijke avond en natuurlijk voor alle vruchtbare en inspirerende samenwerking in de 34 jaar dat we samen het Platform hebben vorm gegeven.

Ik zou in tranen zijn uitgebarsten, ware het niet dat we op het eind hebben afgesproken dat ik volgend jaar, als het Platform 35 jaar bestaat, nog een keer bij mag zijn! Kortom, iedereen enorm bedankt, de steungroep die het heeft georganiseerd in het bijzonder, en 'gewoon' tot volgend jaar!Praat mee over een toekomst bestendige medezeggenschap
Over tot de orde van de dag. Mede op verzoek van de CAO-partijen verenigd in de stichting BibliotheekWerk wijzen we jullie nog eens op de studiedag 'Praat mee over een toekomst bestendige medezeggenschap' op vrijdag 9 juni a.s. Deze studiedag is het vervolg op de enquête die vorig jaar is gehouden en meer informatie is met bovenstaande link te vinden. Direct inschrijven kan ook.

Platformtweedaagse 2017, impressie en documenten.
Op de Platformsite kunnen jullie een korte impressie van de Platformtweedaagse vinden met daarbij ook links naar de verschillende presentaties die tijdens de twee dagen plenair (de 360 graden werknemer; opkomen voor je rechten; vrijwilligers) of in de workshops (werkdruk en werkstress; overlast en veiligheid; ontslag bij slecht functioneren; zelfsturen en zelforganiseren) aan de orde zijn geweest.

Hartelijke groeten,

Lieuwe de Vries


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Platform Bibliotheken · Lizzy Ansinghstraat 163 II · Amsterdam, 1072 RG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp