Copy
Har du held i kærlighed? Ellers læs med her, for det er nyhedsbrevets tema.
View this email in your browser

Hvilket mønster har du i dit kærlighedsliv?

Jeg har sat en lille undersøgelse af kærligheden i gang, for hvor ofte er det egentlig lykkeligt, når vi forelsker os? Afgiv din stemme her.

Jeg vil gerne have alle til at deltage, så det bliver så retvisende som muligt - det er altså lige meget, om du er single eller i et parforhold.
 

Få held i kærlighed med selvudvikling

Bliv mere bevidst om, hvem du er og det, du gør, for at få held i kærlighed!

Min tilgang til dating er, at det kan du få mere held med ved hjælp af selvudvikling og i første omgang handler det om at blive bevidstgjort. Hvis jeg skal koge det helt ned til det allermest basale, så vil jeg sige, at de fleste af os vil have glæde af at blive mere bevidste om to ting: For det første, hvem vi selv er, og for det andet, hvad vi gør.

For nogle kan det måske lyde banalt, for ved vi ikke alle sammen, hvem vi er, og hvad vi gør? Jo, men måske ikke i alle detaljer. Jeg vil sige, at det er helt normalt, at vi har sider af os selv, som vi ikke er fuldt ud bevidste om.

Passer du til puslespillet?
Det kan fx vise sig ved, at vi vil noget, som passer dårligt til os. Det kan være mål i livet, som ikke er vores egne, men som vi har overtaget fra andre. Hvis det er tilfældet for dig, så kommer du til at opleve det som om, du er en brik, der ikke passer ind i puslespillet. Det bliver enormt frustrerende for dig, når du igen og igen prøver at passe ind og oplever, at det aldrig føles helt rigtigt. Så vil du måske begynde at bebrejde dig selv og kan komme til at føle, at du er helt forkert.

For at få held med det, du gør, har du brug for at forstå dig selv bedre, så du kan blive en brik i noget, der passer til dig og på den måde få dit naturlige selvværd tilbage. Det jeg kalder en "single nr. 5" er et eksempel på en person, som har sat sig nogle falske mål for sit kærlighedsliv, og som kan blive helt desperat af den grund.

Hvem tiltrækker du?
For mig er det en helt grundlæggende sandhed i livet, at vi får det, vi giver. Men mange gange er vi slet ikke bevidste om, hvad vi selv gør, og hvordan vi dermed indvirker på andre. Af samme grund kommer vi nemt til at føle os som ofre. Vi forstår ikke, hvorfor vi er så uheldige i vores kærlighedsliv, fordi vi ikke opdager, hvordan vi selv skaber det.

Måske har du et negativt mønster, som gør, at du skræmmer potentielle kærester væk eller tiltrækker de forkerte.

Det kan fx være sådan, at du er på jagt efter kærlighed, så du søger med lys og lygte efter én, der kan give den til dig. Men hvis du har et ensidigt fokus på at få kærlighed, så er der en risiko for, at du glemmer at give. Og hvorfor skulle en anden ønske at dele sin kærlighed med dig, hvis han eller hun oplever, at du først og fremmest er optaget af at få? Hvis du derimod har fokus på at give kærlighed, så er der større chance for, at du får det samme igen.

Held i kærlighed
Derfor siger jeg, at held i kærlighed ikke kun er et spørgsmål om held, for det er også meget et spørgsmål om, at du ved, hvem du er, så du kan sætte de mål, der passer til dig. Og det er et spørgsmål om, at du ved, hvad du gør, og forstår, hvordan det skaber dit kærlighedsliv.

Undgå at gentage et negativt mønster! Hvis du oplever, at du igen og igen forelsker dig i dem, der ikke gengælder dine følelser, så læs mine råd her.

Ps.: Når du får det her nyhedsbrev, har du måske allerede meldt dig til at deltage i lodtrækningen om 5 eksemplarer af bogen Dating, desperation og selvudvikling – i modsat fald kan det akkurat stadig nås, sidste frist er i dag, fredag d. 10/4 2015. Tilmeld dig her.

Er du en single nr. 5? Test dig selv og afgiv din stemme her.

Single nr. 5 er en lidt spøjs fætter (m/k), som både vil og ikke vil et parforhold, men min påstand er, at mange af os moderne singler har noget af det i os. Vi er splittede imellem vores trang til den der tosomhed på den ene side og på den anden side en stor frihedstrang og måske en lyst til at bruge vores liv på noget andet end børn og familie.
 
Hvis du har et negativt mønster i dit kærlighedsliv, så lad mig hjælpe dig med det. Her kan du se mine generelle tilbud og priser på coaching, men som modtager af mit nyhedsbrev får du en særpris:

Alle får 30% i rabat.

Er du studerende, arbejdsløs e.lign. er der 50% rabat
.

Tilbuddet gælder dog kun frem til udgangen af maj.
 
Har du brug for at hvile mere i dig selv? Læs mit seneste indlæg på SingleSpot.dk her.

Det handler om, hvordan du kan blive bedre til at mærke og være dig selv ved hjælp af mindfulness.

Nyhedsbrevet her kommer kun en gang månedligt, så følg gerne med på min Facebook side, hvor du får løbende opdateringer.

Ind imellem lægger jeg også op til debat om dating og singleliv på Facebook, og du er meget velkommen til at give dit besyv med.

Find min side her

Facebook
Website
Email
Share
Share
Tweet
Forward
Køb min bog Dating, desperation og selvudvikling fra forlaget Indblik
Copyright © 2015 Coach og forfatter Jens W. Pedersen, All rights reserved.


Min postadresse er:
Jens W. Pedersen
Lilleskovvej 90
5690 Tommerup

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp