Copy
Temperer følelser for at få mere harmoniske relationer ♥
View this email in your browser

Tempererede følelser

Tempererede følelser er afbalancerede, fordi de har den rette temperatur. For mig er det et meget vigtigt begreb i relation til dating og parforhold. Du kan øve dig på det, så du får mere harmoniske relationer.

Jeg påstår ikke, at vi kan vælge at forelske os i hvem som helst, men det skal forstås sådan, at vi under visse givne omstændigheder med bevidste valg kan skrue op eller ned for følelserne.

Det er blandt andet vigtigt, fordi vi kan blive meget ulykkelige, hvis vi har varme følelser for en, som ikke gengælder det.

Selvom du er i et forhold, hvor I har gensidige følelser for hinanden, er det også vigtigt, at du kan give slip. Ellers risikerer du nemlig at blive til lidt af en plage for den anden.

Læs med her, hvis du gerne vil lære at temperere følelser, sådan at du for eksempel bliver bedre til at give slip og sætte den anden fri! :-)♥
 

Temperer følelser på fire måder ♥♥♥♥

Følelser tempereres af fornuft og en god realitetssans. For nogle lyder det nok lidt tåget eller abstrakt, så her får du fire konkrete eksempler på, hvordan det gøres i praksis.

👉 Læs om de konkrete eksempler
 

Læs mere i bogen "Dating, desperation og selvudvikling"

Hvis du vil have en grundig introduktion til tempererede følelser, så kan du læse kapitel 7 i Dating, desperation og selvudvikling det kapitel ligger frit tilgængeligt på min hjemmeside.

👉 Læs kapitel 7: Tempererede følelser 📖
 
Brug for hjælp?
Hvis du har brug for hjælp, så kan du både få en tid i København og Nykøbing Sj.

Ring og hør nærmere på mobil: 50 49 54 68

👉 Se tilbud og priser

Slip en seksuel besættelse

I nogle forelskelser er det som om, at du var besat. Det kan blive så slemt, at du er ude af stand til at temperere dine følelser uden at få hjælp udefra.

I artiklen her kan du læse en historie, som vidner om dét og viser, hvordan vi kan tænde ekstra meget på den uopnåelige kærlighed.

Der kommer også en liste over de otte mest almindelige kendetegn på sådan en besættelse, og til sidst får du mine bud på, hvordan man slipper fri.

👉 Læs artiklen om at være besat
 
Facebook Facebook
Website Website
Email Email

Test dig selv

Hvor god er du selv til at temperere følelser? Hvis du er god til det, vil det være lettere for dig at få held i kærlighed.

At temperere følelser betyder ikke, at de undertrykkes, eller at du er kølig og distanceret.

Tværtimod baserer det sig på, at du kender og forstår dig selv, din seksualitet og egne følelser så godt, at du kan finde den rigtige balance imellem fornuft og følelse.

👉 Test dig selv her!
 
Temperer følelser, så du bedre kan give slip :-)♥
Tryk på billedet for at like, dele eller deltage i debatten på Facebook!
Følelser tempereres blandt af en god realitetssans, hvorimod de forbliver utempererede, når vi ignorerer fakta. Så er vi nemlig ikke nøgterne, men lader os for eksempel styre af ønsketænkning :-)♥
 

Soul Writer i København

Har du lyst til at fordybe dig i din skriveproces på et endagskursus i spirituelle Tinkuy? Tag med på Soul Writer, som er en skriveworkshop med coaching.

Om mig

Hvis du ikke ved, hvem jeg er, så står det nu sort på hvidt under "om" på hjemmesiden.

👉 Læs om-sektionen

Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Pin Pin
Share Share
Copyright © 2019 Coach og forfatter Jens W. Pedersen, All rights reserved.

 

Kontakt
Jens W. Pedersen • c/o Mogensen • Borrevangsvej 2 • 4573 Højby • Mobil: 50 49 54 68 • Mail: jenswpedersen@email.dk


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp