Copy
Læs denne udgave af nyhedsbrevet, hvis du gerne vil have mere held med din dating! :-)<3
View this email in your browser

Dating, selvudvikling og det at komme ud

Mit grundlæggende synspunkt er, at du får held med dating ved at arbejde med dig selv, dvs. ved hjælp af selvudvikling, så det er en psykologisk proces, jeg anbefaler.

MEN det hjælper nok ikke, hvis du bare sidder derhjemme og arbejder med dig selv. Husk, at alt det her psykologi kun kommer i spil, hvis du rent faktisk går ud og møder andre mennesker. Hvad enten det så er på byture via netdating eller i den lokale håndbold- eller vandreklub. Hvem ved, måske ender I sammen på en bjergtop! Jeg har selv prøvet at møde en kæreste i en taxa.

Det er også vigtigt for mig at sige, at du helst skal føle dig godt tilpas, der hvor du vælger at gå ud – der findes næppe noget mere tiltrækkende end god energi. Hvis du er i højt humør, så smiler du, er åben, snakkesalig og tiltrækker helt automatisk andre mennesker.

Derfor skal du nok ikke tage så meget på byture, hvis du hader det. Find ud af, hvor det er rart for dig at være, så du føler dig godt tilpas med at møde andre mennesker.

En guide til den dygtige dater

Som sagt påstår jeg, at du får held med din dating ved hjælp af selvudvikling, men hvad vil det sige?

Selvudvikling er jo et stort emne, og der findes et utal af metoder og tilgange til det. Her er fem punkter, som jeg mener er særligt vigtige, hvis vi vil fremstå som attraktive singler:

  • Tag ansvar for dit liv, for det får dig til at udstråle værdighed og styrke
  • Temperer dine følelser, så du ikke søger kærligheden hos dem, der afviser dig
  • Udvis mod, så du får mulighed for at realisere dine drømme
  • Vid, at du er elsket, men husk også at være kærlig, for du får det, du giver
  • Stå ved dig selv, for så signalerer du et højt selvværd

Få en gennemgang af hvert enkelt punkt

MetroXpress spørger mig til råds vedrørende dating, senest bad de om input til en test: Scorer du i byen i aften? Den skal virkelig tages med et gran salt.

Et af mine råd relaterede til din indstilling: "Hvis du tror på dig selv, og at det kan lade sig gøre, vil du komme til at signalere det. Og hvis du derimod går i byen med en indstilling om, at det ikke kan lade sig gøre, kan du komme til at sende nogle lidt mærkelige signaler".

Husk at give dig selv en chance og giv ikke op for hurtigt. Vedholdenhed er nok det vigtigste af alle kriterier for succes.

Læs mere og tag testen her
 

SingleBlog: Stop med at pege fingre ad dine dates

Der kan være mange forhindringer på vejen til at møde den rigtige, og en del af dem har en psykologisk karakter, fx hvis du ikke tror, du fortjener at møde kærligheden, at du ikke tør eller har andre former for ubevidst modstand. Men noget af det kan også handle om, at du spænder ben for dig selv ved at udsende dårlig energi, fx ved at være halvhjertet.

Jeg mener, at det, du sender ud, kommer tilbage med en forsinkelse – jeg kalder det “spejldating” – så når du endelig selv synes, at du er klar til at date for alvor, så skal du absolut belemres med useriøse dates. Det er irriterende, men forventeligt.

Læs mere om spejldating på SingleSpot
 

Alternativ dating

Måske har du lyst til at møde nye mennesker, men er ikke så meget til byture og netdating? Læs hvordan du kommer ud af de sædvanlige cirkler: Kuren imod de sædvanlige cirkler

Nyhedsbrevet her kommer ikke så tit, så følg gerne med på min Facebook side, hvor du får løbende opdateringer.

Ind imellem lægger jeg også op til debat om dating og singleliv på Facebook, og du er meget velkommen til at give dit besyv med.

Find min side her

Rådgivning i Kbh.

Får du slet ingen dates, eller kommer der ikke noget ud af dem? Så tilbyder jeg rådgivning i Nørregade 41 i Kbh., tæt på Nørreport St.

Ring på 50 49 54 68, hvis du har brug for råd og coaching omkring dit kærlighedsliv :-)♥

Normalprisen er 600 kr. pr. session.
 
Klinikadresse:
Nørregade 41,
1165 København K.

30% rabat på ebog

Dating, desperation og selvudvikling kan nu fås som ebog til nedsat pris på 70 kr. Send en besked til mig på jenswpedersen@gmail.com, så sender jeg bogen og en regning :-)
 

Tempereret dating

Vi er forskellige, og derfor kan specifikke dating-råd være gode for en men dårlige for en anden.

Nogle af os er fx rigeligt pågående, og kan være for meget for dem, de er interesserede i. For den type hjælper det jo ikke at rådgive dem til at være mere fremme i skoene, de har bedst held med at dæmpe sig ned, være mere cool og udvise respekt for andres grænser.

Andre er forsigtige, generte og tilbageholdende - derfor får de held med at tage mod til sig og udvise mere åbenhed og initiativ. Der skal så at sige fyres mere op under den type.

Er du i tvivl om, hvordan du finder den rigtige balance imellem at køle ned og fyre op? Læs mere her
Share
Share
Tweet
Forward
Facebook
Website
Email
Køb min bog Dating, desperation og selvudvikling fra forlaget Indblik
Copyright © 2016 Coach og forfatter Jens W. Pedersen, All rights reserved.


Min postadresse er:
Jens W. Pedersen
Skjolds Vænge 8
5800 Nyborg

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp