Copy
Bliv klogere på kærlighedens inderside, som er temaet for denne måneds udgave af nyhedsbrevet.
View this email in your browser


Kend kærlighedens inderside!

Som jeg forstår det er der to veje i livet, indad og udad, og vi har brug for at gå på dem begge, hvad enten vi som personer er indadvendte eller udadvendte af natur.

Ligesom åndedrættet, der går begge veje, så har vi behov for at gå ud, blande os med andre og komme til orde i det sociale liv, men vi har ligeledes behov for at vende hjem igen, finde os selv og komme til kræfter.

Tilsvarende er der to mål, som du kan opnå med din dating, du kan dels få noget udadtil i form af en partner, men du kan også opnå noget indad ved at udvikle dig som menneske. De to processer er parallelle og ligeværdige, og de er hver især et mål i sig selv. I denne udgave af nyhedsbrevet kigger vi på indersiden.

Fri i hjertet

Kærlighedens inderside er fx at være bevidst om sin indre frihed

Jeg opfatter det sådan at alle de mentale tilstande, vi gennemgår, indeholder muligheder. Det være sig fx ensomhed, savn, jalousi, usikkerhed, angst, vrede osv., de er hver især en port eller indvielse, som vi kan gå ind i, og på den måde får alt i livet mening. Intet er forgæves.

Jeg arbejder især med den indre vej, selvudviklingen, for det er der, jeg har min særlige ekspertise. Indenfor selvudvikling er der et meget vigtigt punkt, som er det første punkt, hvis vi vil udvikle os, for det handler om at tage ansvar. Uden det bliver vi passive og magtesløse, dvs. at vi oplever vores liv som et resultat af andres gerninger eller af ydre omstændigheder.

Ydre omstændigheder
Så er vi i en dårlig situation, fordi ham eller hende har gjort sådan og sådan, pga. vores ekskæreste, job, barndom, bopæl eller noget helt syvende. Men når vi forstår vores liv på den måde, så ender vi alligevel selv med sorteper.

Vi ender et dårligt sted, for når vi placerer skylden udenfor os selv, har vi dermed også kørt os selv ud på et sidespor rent mentalt - så har vi mistet magten til at skabe og forandre vores eget liv, for som vi forstår det, er vi åbenbart ikke selv herrer over det liv.

Et udbredt eksempel er det humør, du kan komme i, hvis du som single går og sukker efter en kæreste. Du savner og længes og kommer ind i en trist sindstilstand. Den er din! Hvis du tager den til dig, som din egen, så åbner dit liv op. Du bliver fri af den desperation, som består i at føle sig som et offer.

Mentale handlinger
For at ændre på den triste sindstilstand kan det være tilstrækkeligt at foretage den mentale handling, som består i, at du holder op med at placere dig selv i en magtesløs position. Det er ikke nogen naturlov, at vi skal være triste, fordi vi er singler - tværtimod! Du kan være fri indeni, selvom du er bundet af nogle omstændigheder udadtil.

Når du ændrer indstilling fra at tænke på din situation som et resultat af en ydre betingelse, kan det i stedet vendes rundt og forstås som en indre proces, du gennemgår. Den tilstand du er i, kan du gå ind i, mærke, forstå bedre og arbejde med, så du finder dine egne uafhængige løsninger. Bevidstheden har en vidunderlig evne til at hele det, som vi vender vores opmærksomhed imod og går helt ind i.

Nu skal det her jo ikke forstås sådan, at du skal holde op med at søge en kæreste, hvis det er det, du ønsker. Det er også helt naturligt, at vi gerne vil gå ud, være sociale og have det sjovt sammen med andre. Men hvis du har styr på din inderside, så kan du gå ud, fordi du har lyst, i stedet for at gøre det, fordi du er bange for at være alene.

Du bliver fri og stærk af at tage ansvar! :-)

Ha' en dejlig dag!
Kærligst Jens

Her er flere råd til dig, som gerne vil have held i kærlighed ved hjælp af selvudvikling: Dating Guide


Ulykkelig forelsket?

Mit speciale er at hjælpe, hvis du oplever, at du bliver forelsket i de forkerte. Få en gratis prøve på det ved at sende en besked til mig via min blog - brug linket herunder! Jeg svarer med en personlig mail, hvor jeg giver dig mit bud på, hvordan du kommer videre.

Gratis hjælp

Giv dit besyv med på Facebook, hvor jeg næsten dagligt deler ud og lægger op til debat om dating og singleliv:

FB-side.


1 Gratis Coaching
Lad mig hjælpe dig med at få mere held i kærlighed. Her kan du se mine generelle tilbud og priser på coaching, men du kan også få en gratis coaching, hvis du har lyst til at bidrage med din historie til min næste bog - du vil kun være med i en anonymiseret form, så vær ikke nervøs for, hvad andre tænker! ;-)


 
Facebook
Website
Email
Share
Share
Tweet
Forward
Køb min bog Dating, desperation og selvudvikling fra forlaget Indblik
Copyright © 2015 Coach og forfatter Jens W. Pedersen, All rights reserved.


Min postadresse er:
Jens W. Pedersen
Lilleskovvej 90
5690 Tommerup

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp