Copy

 

Pridite, gremo skupaj z bicikli v Istro. Nobenega stroška in brezplačno presenečenje!

 

MahMTB organizira v soboto, 25. aprila in nedeljo, 26. aprila 2015, druženje ljubiteljev gorskega kolesarjenja. Ponujamo vam dve turi. Krajša sobotna bo primerna za tiste, ki letos še niste veliko kolesarili, nedeljska pa bo nekoliko daljša.


 

Krajša tura Parenzana - SOBOTA

Sobotna tura bo nezahtevna.Začeli bomo v Sečovljah, prečkali državno mejo in se v blagem vzponu dvignili nad Piranski zaliv. Pod nami se bo odpirala mreža sečoveljskih solin. Do Grožnjana se bomo v 23 kilometrih lepe makadamske poti dvignili za 280 metrov. Pogledali si bomo starodavno  mesto in se po bližnjici vrnili v Sečovlje. Skupaj se bo nabralo 40 km  poti. V nahrbtniku imejte pijačo, energijsko ploščico ali drug prigrizek, rezervno oblačilo, zračnico, osebni dokument in kakšno kuno. Tik pred Grožnjanom je krajši tunel, zato bo dobrodošla manjša baterijska svetilka.  Med kolesarjenjem je obvezna uporaba  čelade.

Daljša tura Parenzana - NEDELJA

Tudi v nedeljo bomo kolesarili po trasi Parenzane. Morda bomo malo hitrejši in obrnili šele v Livadah. V 80 km bomo naredili 600 m vzpona. Morda se razdalja zdi velika, a je tura tehnično dokaj nezahtevna. Če bo skupina "za stvar", lahko traso malo začinimo. S seboj vzemite nekaj popotne hrane, osebni dokument, kakšno kuno in manjšo lučko, ki nam bo svetila v tunelih. Čelado na glavo, še prej pa preberite naš blog o pakiranju nahrbtnika:

http://www.mahmtb.com/kaj-naj-bo-vedno-v-kolesarskem-nahrbtniku/

 

Kje se dobimo?

Čeprav govorimo o gorskih kolesih, bomo začeli na morju. V soboto in nedeljo se dobimo ob devetih dopoldne v Sečovljah. Tik pred letališčem je na desni strani veliko parkirišče. Tam bo parkiran avtodom z veliko rumeno mah zastavo. Pripravili smo dve brezplačni turi, vi pa izberite tisto, ki vam bolj ustreza. Kolesarili bomo po trasi nekdanje ozkotirne železnice Parenzane.  Turi potekata večinoma po makadamu in stezah, zato nista primerni za cestna kolesa.
 

BREZPLAČNO PRESENEČENJE!

Vsi, ki boste svojo prisotnost potrdili na mail naslov info@mahmtb.com, boste prejeli brezplačno presenečenje (prijava vas ne zavezuje k udeležbi). Sporočite nam ime in priimek ter dan, ko boste z nami.  Ker bomo prečkali državno mejo, imejte pri sebi osebni dokument. Med kolesarjenjem je obvezna uporaba čelade. Za vse informacije smo vam na voljo na spodnjem elektronjem naslovu in telefonu. Veselimo se vašega sporočila ali klica.

Po turi pa analiza v konobi!

info@mahmtb.com
tel: 041 413 323

Obiščite naš BLOG