Copy

Nyt fra Kulturtjenesten

Kulturtilbud til dagtilbud i Lolland og Guldborgsund Kommune.
November 2018 

I denne udgave:

Børneteater og sprogstimulering på LollandBibliotekerne, Fært af det vilde, Nisse-uro.

Under mit træ - teater for børn

LollandBibliotekerne: Under et træ sidder en kone. Det er hendes træ, og det viser hende alle årstiderne. Hendes ven, egernet, har en hule i træet.  Meget skal gøres, og alting skal man nå, inden årstiderne skifter. En varm og musikalske forestilling, som fører de små gennem årets gang og de mange gøremål for dyr og mennesker. Forestillingen varer ca. 35 minutter.

Dato
13.11.2018

Målgruppe
1½ - 4 år

Julemandens jul

LollandBibliotekerne: Teater Lille Hest - teater for børn 2-5 år. Kim Fupz Aakesons finurlige historie om drengen fra Rødovre, der er helt alene hjemme juleaften. Lige indtil han får besøg af Julemanden. En rørende humoristisk forestilling med dukker og animation. Forestillingen varer ca. 35 minutter.

Dato
28.11.2018 

Målgruppe
2 - 5 år

Sjov med ord: Krokodillebarnet Karl

LollandBibliotekerne: Aktivitet med sprogstimulering for børn 2-5 år. Hvordan slipper krokodillebarnet Karl af med sin sut? Og hvad sker der, når han ikke længere vil gøre som mor siger? Kom og hør de spændende historier, når forfatter Maria Rørbæk læser op og fortæller. Børnene inddrages aktivt i fortællingerne. Varighed: cirka 30 minutter.

Dato
23.11.2018 

Målgruppe
2 - 5 år

Fært af det Vilde

Knuthenborg Safaripark og Museum Lolland-Falster: Giv jeres børn en helt unik mulighed for at dykke ned i deres egen kulturhistorie og lad dem få ny viden om de vilde dyr – HELT tæt på! Forløbet er baseret på inklusion og progression, hvor børnene oplever genkendelighed og gentagelser. Tilbuddet består af besøg i Knuthenborg Safaripark, arbejde med en stor materialekasse i dagtilbuddet og besøg af formidlerne i dagtilbuddet.

Dato
September - april 

Målgruppe
3 - 6 år

Nisse-uro 

Museum Lolland-Falster: De gode gamle nissehistorier i ny udgave. Normalt sidder børnene ganske stille, når der fortælles nissehistorier. I dette forløb sætter vi gang i kroppen, og leger, dramatiserer og mimer de gode nissehistorier med hele kroppen. Vi kommer med historierne, I med børnene og et lokale, der er stort nok til leg, eller en plads på legepladsen, hvor vi kan boltre os i en times tid. Forløbet tilgodeser ‘krop, sanser og bevægelse’. 
Facebook
Instagram
Website

Kontakt os

Kulturtjenesten
Parkvej 37, Nykøbing F / Jernbanegade 7, Maribo

kontakt@kulturtjenesten.dk
(+45) 21 53 70 64

Copyright © 2016 Kulturtjenesten, All rights reserved.
Kulturtjenestens nyhedsbrev udkommer en gang om måneden. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke her.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Kulturtjenesten · Parkvej 37 · Nykøbing F. 4800 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp