Copy
View this email in your browser
Beste allemaal,
 
Afrikaanse temperaturen kunnen we het niet noemen, maar ook in Nederland voelen we steeds meer de zomer. Wij kijken terug op een zeer succesvol evenement en kijken stiekem al uit naar het volgende. In Zuid-Afrika is de vakantie net begonnen waarmee een succesvol eerste semester is afgerond; de lagere schoolklassen draaien goed en professioneel, onze oudercursus zorgt voor tevreden ouders bij een steeds grotere groep, en onze stafleden ontwikkelen zich steeds verder met interne en externe ondersteuning.
Ook het bestuur van Vision AfriKa Europe heeft meer ondersteuning gekregen. Wij zijn heel blij dat we voortaan met 6 bestuursleden en al onze commissieleden ons kunnen inzetten voor Vision AfriKa.
 
Geniet van jullie zomer en hopelijk tot snel!
 
Charles, Loes, Paulien, Doeke, Dorien en Emma

europe@visionafrika.com

SUCCESVOLLE BRAAI VOOR VISION AFRIKA

Eind mei vond op de Amsterdamse Studenten Roeivereniging Skøll de Visionary Club Europe BBQ plaats. Het was een zeer geslaagde, zonnige en gezellige avond met een ontzettend mooie opkomst. Ook mooi was de opbrengst: er is ruim €1000 opgehaald voor de kinderen van Vision AfriKa!

KENNISMAKEN MET SAMKELA MHLAKAZA
Ook in dit nieuwsbericht stellen we jullie graag voor aan een van de stafleden van Vision AfriKa in Zuid-Afrika: Sam (23)!Werk voor Vision Afrika
Ik begeleid scholieren uit 'Grade 9' (de derde klas), ben werkzaam als marketing coördinator en heb een studie gevolgd op het gebied van marketing management.
 
Thuissituatie
Ik woon met mijn familie in Kayamandi.
 
Wat is je droom voor Vision AfriKa?
Mijn droom voor Vision AfriKa is om mee te maken dat de organisatie in heel Zuid-Afrika een impact heeft op de gebieden van onderwijs, levensstijl en maatschappelijk opbouwwerk.
 
Wat is het eerste dat je zou veranderen als je president van Zuid- Afrika was?
Jonge mensen zou ik inspireren om onafhankelijk te worden/zijn!
 
Wat is je levensmotto?
Een credo van een overleden vriend, namelijk: "Quitters never achieve their goals..."In deze nieuwsbrief introduceren we graag Nomahlubi (52), die kort wat over haar achtergrond en dromen voor de toekomst vertelt!

FILMPJE VISION AFRIKA
We kunnen ons voorstellen dat het leuk is om - naast het lezen van verhalen over Vision AfriKa- op een andere manier op de hoogte te worden gehouden. Bekijk HIER een filmpje over Vision AfriKa, met veel dank aan Caroline Doove!
VOLGENDE VISIONARY CLUB EUROPE EVENEMENT
In oktober  zal een groep kunstenaars een aantal werken exposeren. De kunstwerken zijn te koop en de opbrengst komt volledig ten goede van Vision AfriKa!  Meer informatie volgt.
118A Masithandane Street, Kayamandi, Stellenbosch, 7600
South Africa