Copy
View this email in your browser

Beste allen,

In Zuid-Afrika is het eind van schooljaar alweer aangebroken! De afgelopen periode stond voor de leerlingen van Vision AfriKa in het teken van bijzondere en spannende momenten zoals diploma- en prijsuitreikingen.

Voor Vision AfriKa Europe was 2016 een goed jaar met twee zeer geslaagde evenementen en goede resultaten.

Hier in Nederland staan de kerstdagen ook weer voor de deur. Wij willen jullie allemaal weer bedanken voor het steunen van Vision Afrika en de steun die jullie hebben gegeven. En voor nu: prettige feestdagen, en de beste wensen voor 2017!

We kijken uit naar weer vele inspirerende en gezellige ontmoetingen in het komende jaar en hopen jullie terug te zien op de evenementen die we weer met veel plezier zullen organiseren.

Proost!

OP ZOEK NAAR EEN BETEKENISVOL (KERST)CADEAU?

Iedereen kent het: cadeaustress tijdens de feestdagen.. Ben jij ook nog op zoek naar een bijzonder én betekenisvol kerstcadeau? Laten wij daar nou een mooie oplossing voor hebben. Zoek niet langer en geef een lidmaatschap voor The Visionary Club Europe cadeau! Zo breng je je vriend(in)/familielid/partner/(…) in contact met gelijkgestemden, help je mee aan het verder verspreiden van het verhaal van Vision AfriKa en steun je Vision AfriKa in hun missie: “inspiring dreams”!

Zie: http://www.visionafrika.com/europe/visionary-club-2/ of stuur voor meer informatie een e-mail naar europe@visionafrika.com.

VISIONARY CLUB EUROPE SOUL WEIGHT EXPO EVENEMENT

Met heel veel plezier kijken wij terug op de Soul Weight Expositie, waarbij acht kunstenaars prachtige werken aanboden. Jullie aanwezigheid en betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat het niet alleen een bijzonder, maar ook bijzonder succesvol evenement was! Acht kunstenaars van de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem (Rinke Nijburg, Ivonne Zijp, Vera van Oostveen, Christian Berenbak, Lana Elings, Malou Adriaansens, Marloeke Price en Marieke Bragt) creëerden prachtige kunstwerken voor het goede doel, geïnspireerd door deze tekst van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar Koleka Putuma:

I raise my flabby flesh certain that we will never be Kentucky fried chicken! The meat on our bones is irrelevant really…In our final goodbyes they’ll say: we have lost a beautiful spirit - depending on how much weight you have put on your soul.”

De Expo heeft ruim €1500 voor de kinderen van Vision AfriKa opgeleverd: een prachtig resultaat. Onze bijzondere dank gaat - vanzelfsprekend - uit naar alle kunstenaars en naar Malou Adriaansens en Benthe van de Wetering voor de organisatie!

118A Masithandane Street, Kayamandi, Stellenbosch, 7600
South Africa


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vision Afrika · 118A Masithandane Street, Kayamandi, Stellenbosch, South Africa · Stellenbosch, Western Cape 7600 · South Africa

Email Marketing Powered by Mailchimp