Copy

Ontspannen en je hoofd leegmaken in je tuin tijdens de zomer is steeds een goed plan! De zwoele temperaturen zorgen ervoor dat het aangenaam is buiten en als extra bonus wordt je emmertje vitamine D aangevuld. Er valt gelukkig heel wat in de tuin te doen, we inspireren je kriebelende groene vingers graag!

Pluimhortensia
'Hydrangea paniculata little lime'
Sierheester, pot Ø 19 cm, standplaats: halfschaduw/zon, groeihoogte: +- 80 cm
Kinderkruiwagen
48 x 38 x 10.5 cm, in metaal

Acties geldig van 30/07/2022 t.e.m. 04/08/2022 zolang de voorraad strekt.

Je tuin ziet er vast weelderig uit, met bloemenspektakels in kuipen en potten. Maak je hoofd leeg terwijl je jouw kuip- & hangplanten verzorgt.Na het geven van water en extra meststoffen en het verwijderen van dode bloemen zien ze er weer tiptop uit. 
Het gazon is de place to be voor tuinfeestjes, maar dan liefst zonder gras tot aan je knieën en stekelig onkruid. Verwijder ongewenst onkruid en krijg een mooi bruin kleurtje tijdens het maaien.
Haal voldoening uit het oogsten van jouw speciale, zelfgekweekte groenten in de moestuin. Heerlijke tomaten, courgette, komkommer geven nog meer smaak aan jouw volgende barbecue.
Ben je proactief en kijk je misschien al uit naar volgend jaar? Je kan zaadjes van uitgebloeide bloemen opvangen en drogen om ze later opnieuw te zaaien.
Een regenachtig dagje en je kan even niet naar buiten? Het ideale moment om te researchen welke planten je nog naar je tuin wilt halen! Je hebt er nooit genoeg, toch? En wat is er beter dan een bezoekje aan Groendekor om optimaal te genieten van geur, kleur en sfeer?

Wij aanvaarden de digitale en papieren versie van Monizze, Sodexo en Edenred. We aanvaarden ecocheques voor het betalen van ecologische producten: tuinplanten, tuinmateriaal, tuinhout, …
Facebook
YouTube
Instagram
*Prijzen, promoties en acties in deze nieuwsbrief zijn enkel geldig in Groendekor.
Copyright © 2022 Groendekor Tuincentrum bv, All rights reserved.Verander uw gegevens of schrijf u uit.