Copy
Newsletter Rafael Martie 2016
Vizionează mailul în browserul tău!
Share
Forward
Tweet
Share
+1
Dragi prieteni,

               Venim cu veşti bune precum păsările călătoare care se întorc acasă din ţările calde, aducând cu ele bucuria întoarcerii şi dorul de a fi acasă. Două chipuri noi şi frumoase au apărut în echipa Rafael: Andreea şi Graţiela, cărora le urăm cu toţii "bine aţi venit!". Dar pe cât de frumoase sunt noile chipuri, pe atât de drag ne este chipul fostei noastre colege Andreea, kinetoterapeuta Rafaelului pentru mai bine de 2 ani de zile. Ea a ales să profeseze arta și știința de a-i face pe oameni mai sănătoși, mai voioși prin mișcare tocmai în iureșul Capitalei. Îi transmitem mult succes în tot ceea ce va face pe viitor și să nu uite niciodată că un colț din Sala noastră de Kinetoterapie îi va aparține mereu.
               În altă ordine de idei, pădurea mov creşte cum vezi cu ochii şi...dai cu sapa...în aceeaşi măsură, şi coşurile cu cadouri de paşte "made by Rafael" se înmulţesc. I-am sărbătorit deopotrivă pe domnii şi pe domniţele de la Fundaţie în luna lui Marte.
                Cu toate acestea, încercăm să nu uităm niciodată ce oameni buni ne înconjoară, fie ei voluntari sau parteneri, care, zi de zi, prin gesturi mici şi fapte mari, ne sunt alături. Datorită lor continuăm să credem cu tărie că 
DA, CHIAR PUTEM CREA O LUME SPECIALĂ începând cu inimile noastre, iar mai apoi cu comunităţile din care facem parte.


Cu drag,
Echipa Fundației Rafael

Vă invităm să vizionaţi videoclipul oficial de prezentare a Fundaţiei şi Atelierului Rafael, cei care nu aţi avut ocazia să ne cunoaşteţi direct, aşa cu siguranţă vă puteţi face cel puţin o imagine, iar pentru ceilalţi amintirile vor completa acesta videoclip...

Prezentare Fundatia Rafael - O Lume Speciala!
O pădure mov încărcare... Apăsaţi tasta 2%!
Am început plantarea puieţilor pentru Pădurea Mov, vrem să dăm o gură de oxigen României şi o şansă persoanelor cu dizabilităţi, toate sunt posibile DOAR cu sprijinul tău. Un gest simplu, care nu te costă nimic face atâtea...
Află mai multe despre cum poţi redirecţiona 2% către Fundaţia Rafael şi despre campania noastră #VremPadureMov accesând www.fundatiarafael.org/2-la-suta!
Vezi aici imagini de la plantatul viitoarei Păduri Mov!
Ofertă SPECIALĂ de Paște made by Rafael!
E frumos să faci un mic cadou celor dragi de Sărbători, dar şi mai frumos când acel cadou e de la Rafael, pentru că datorită achiziţiilor tale noi putem oferi 12 locuri de munca persoanelor cu dizabilităţi şi putem susţine dezvoltarea Atelierului şi a Fundaţiei noastre. Astfel, povestea Rafael poate merge mai departe...
Vezi acum oferta Rafael şi îţi putem livra produsul prin curier oriunde în ţara cu doar 15 lei!
Vezi CATALOGUL ONLINE DE PRODUSE RAFAEL AICI!
Ziua Femeii
Doamnele şi Domnișoarele de la Rafael s-au bucurat, s-au gătit și s-au făcut frumoase și gingașe, petrecând cu voioșie în veselia primăverii (de menționat și în absența Domnilor: D).
Vezi aici imagini de la Ziua Femeii sărbătorită la Rafael!
Ziua Bărbatului
Dar oare putem lăsa Domnii de la Rafael mai prejos? Ne-am jucat și ne-am distrat de minune... și ei merită o zi a lor, nu?
Vezi aici imagini de la Ziua Bărbatului sărbătorită la Rafael!
      Povestea Rafael continuă prin și datorită oamenilor care se implică, luptă și cred alături de noi într-o schimbare de fundal mov. Grațiela (dreapta), noul nostru kinetoterapeut, alături de Andreea (stânga), noul nostru asistent social, au ales să facă parte din Povestea Rafael. Ce le așteaptă? Ei bine, vom vedea, poveștile sunt făcute de, dar și pentru personajele care fac parte din ea.
"Dar Andreea  când mai vine?"
      Ne vine greu de fiecare dată să le răspundem beneficiarilor, în special celor care fac și kinetoterapie, în momentul în care ne întreabă: "dar Andreea când mai vine"? Foarte mulți dintre ei au reușit să facă progrese semnificative datorită perseverenței și priceperii fostei noastre colegi. Dar e o vorbă: "Capitala nu-i chiar așa departe..."
Fundația Rafael și cabinetul de Kinetoterapie își au mereu ușile deschise pentru tine, dragă Andreea! Te așteptăm să le încerci din nou!

Alina Rădulescu, de pe scena câștigătorilor în boxa jurizării

Fundaţia Rafael a fost reprezentată în acest an în juriul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială de colega noastră Alina Rădulescu, câștigătoarea premiului pentru cel mai bun asistent social din domeniul asistenței persoanelor cu dizabilități la ediția din 2015.
Cred că e mai greu să jurizezi decât să câștigi premiul, nu-i așa, Alina?
Îi cunoașteți? Noi DA, ei sunt o parte din voluntarii RAFAEL!
Ce spuneam de oameni buni? Uite o listă întreagă de tineri frumoși de toate vârstele care mai rar sau mai des vor să fie Rafael. Nu cred că are rost să ne întrebăm ce ar fi Fundația noastră fără voluntari... e clar că nu ar mai exista!!
În Martie a avut loc prima întrunire generală a voluntarilor Rafael din 2016 la sediul Fundației din Codlea. Și au fost mulți...
Vezi aici imagini la Întâlnirea Voluntarilor Rafael!

Mediul privat codlean și brașovean

PENTRU O LUME SPECIALĂ!

Avem o listă lungă de Magazine și companii partenere care s-au arătat deschise și și-au exprimat dorința de a ne ajuta în misiunea noastră de a crea o lume specială pentru persoanele cu dizabilități. Ne-au câştigat recunoştinţa şi promisiunea că vom face tot ce ţine de noi pentru a oferi o şansă la o viaţă mai bună copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi din comunitatea noastră!

Mulțumiri speciale companiilor în care avem prezent un stand de produse Rafael: Cofetăriei Saray Codlea, Florăriei Amazing Flowers Codlea, Happy Cafe Codlea, Red Beauty Salon Brașov, Benchmark Ghimbav, Magazinului alimentar Gavro Codlea, Pensiunea Toscană Brașov și Salon EvoKinetic Brașov.
Mulțumiri speciale companiilor în care avem prezent un borcan de donații: Rețeaua de supermarket Exotic, Magazinului Genacom, Farmaciei Mirafarm Codlea, Magazinului La 2 Pași Codlea, Magazinului Muficom, Magazinului Tineanu Codlea, Farmaciei Raid Codlea, Magazinului Eliascon și Magazinului Naturist ÎI Faur Daniel.
Mulţumim şi companiei SC Vanity Studio SRL care s-a alătura de curând listei noastre, iar din 15 aprilie 2016 avem un stand în cadrul salonului lor de înfrumusețare din Sânpetru.

Și tuturor celor care într-un fel sau altul ca firmă ni-ați fost alături în anii ce au trecut. Lista e deschisă și oricând alte companii se pot alătura!
Află mai multe despre cum poți redirecționa 2% AICI.
Facebook
Facebook
Email
Email
Website
Website
Copyright © 2016 Fundația Rafael, Toate drepturile rezervate.

Tel.fix. 0268.250.538
Mobil: 0799.727.276
Mail: fundatiarafaelcodlea@gmail.com

dezabonează-te de la newsletter    actualizează-ți preferințele cu privire la newsletter 

Email Marketing Powered by MailChimp