Cabaret seizoensopening 2019
View this email in your browser

Beste lezer,

Aan de vooravond van een nieuw cabaretseizoen richten we onze cabaretcirculaire eenmalig ook aan u als lezer van de algemene nieuwsbrief van Stadscentrum het Parochiehuis. Vrijdag aanstaande bieden we als seizoensopening immers een avondje Cabaretpoel, ideaal om eens kennis te maken met de volle breedte van het fenomeen cabaret. De poel stelt zich hieronder aan u voor. De rest van het programma komt ook in uw nieuwsbrieven voorbij en vindt u onderaan deze nieuwsbrief en op onze website.

Graag tot ziens!

Team Stadscentrum

Vier keer leuk

 
De Cabaretpoel viert dit jaar zijn tienjarige jubileum. Het concept: vier aanstormende cabarettalenten spelen elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. De cabaretiers van dienst zitten niet voor niets in de poel: in veel gevallen betreft het finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals en stuk voor stuk hebben ze de potentie om door te groeien tot wat groots. Allemaal beoefenen ze hun eigen tak van de cabaretsport en bezoekers beleven dan ook een zeer afwisselende avond met voor ieder wat wils. In deze trailer proeft u de sfeer, kaarten koopt u hier.
Thjum Arts won de jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Wanneer hij opkomt, gebeurt er iets. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. 
Bonusmateriaal won de publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017. In een vlot tempo wisselen Roy Hoogervorst en Anna Charnock de hilarische, herkenbare muizenissen van het dagelijkse leven elkaar af: geraffineerd slapstickcabaret.
Remy Evers zal zijn ideale wereld aan u tonen. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement, ontsnappend aan volwassendom.
Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige  Puck’s Talent Cabaret in Arnhem. Dit  nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor en een vleugje saxofoon.

Kortingsactie abonnementhouders

 
De 8-lachenkaart is voor de Cabaretpoel nog niet geldig. Het woensdagavond-cabaret begint namelijk op de 25e van deze maand met de 'Goede Tukkers'. Om de vaste klanten toch extra in de watten te leggen geldt een kortingsactie voor de Cabaretpoel, zij betalen geen €15,-, maar €10,- voor een kaartje. Uiteraard geldt de actie ook voor degenen die voor vrijdagavond een 8-lachenkaart aanschaffen.
Dat kan hier.
Share
Tweet
Forward


Copyright © 2019 SBR Delden, alle rechten voorbehouden.


Voor meer informatie: info@sbrdelden.nl 


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SBR Delden · Postbus 55 · Delden, Ov 7490 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp