Podium februari 2020
View this email in your browser

Beste theaterganger,

Ditmaal voor de ontvangers van de reguliere nieuwsbrief van het Stadscentrum geen reguliere nieuwsbrief. En voor de abonnees van de cabaretbriefing geen aankondiging van alleen maar cabaret. In februari is immers ook na de voorstellingen van de Kwekweschudders (van aanstaand weekend) veel meer te beleven in de 'grote zaal' van het Stadscentrum. Graag uw aandacht en nog liever...

Tot ziens,

Team Stadscentrum

Science battle: de gein van wetenschap


Op vrijdag 7 februari waan je je in de Reggezaal (weer/toch/alvast) even op de universiteit. Vanaf 20:00 is het podium aan vier promovendi die hun boeiende promotieonderzoeken terugbrengen tot de kern en deze op een sprankelende wijze aan iedereen tussen de 11 en 111 pitchen. Na een avond vol proefjes, weetjes, verbazing en verrijking kiest het publiek samen met de vermaarde Twentse Prof. Dr. Dave Blank uiteindelijk de beste bolleboos. Lees hier welke wetenschapsgebieden aan bod komen en koop hier uw kaart(jes), iedereen tot 18 jaar krijgt €3,- korting op de (al lage) prijs van €12,50.
 

Reizigersverhalen: werelds muziektheater


Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en verteltheater met de wereld als toneel. Omdat deze schaamteloos oprechte muziektheatervoorstelling met band en orkest (compleet met strijkers) nauwelijks in woorden is te vatten vindt u hier een trailer. Voor slechts €15,- bent u op 22 februari reisgezel en kunt u vanaf 20:00 uur onbezonnen genieten van de synergie tussen vertelling, zang en muziek. Kaarten koopt u hier.

GUZMÁN


Javier Guzman is terug. Na heel ver weg te zijn geweest. In zijn negende avondvullende show ‘Gaat hij verder waar hij met ‘Ga-Bie-Jer’ was gebleven. Guzman kijkt terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die je nog niet van hem wist. Mede doordat zijn levensloop ridicuul veel gelijkenissen vertoont met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat, is de voorstelling buiten ouderwets grappig, geregeld confronterend. De nieuwe Guzman is er eentje om te zien. De ticketshop is drukbezocht, maar het is nog niet te laat.

Een monsterlijk leuke vakantie

 
Deze titel is de ondertitel van de derde film uit de Hotel Transsylvanië-reeks. En ze duidt precies wat er zo leuk is aan deze aniamtiehit! Genoeg reden om niet op wintersportvakantie te gaan en te bekijken hoe Dracula met zijn hele familie op een chaotische cruise gaat. De film draait in Delden op 19 februari vanaf 15:00 uur voor 6 jaar en ouder, de trailer vind je hier. Kaarten zijn aan de zaal te koop voor €3,-
Share
Tweet
Forward


Copyright © 2020 SBR Delden, alle rechten voorbehouden.


Voor meer informatie: info@sbrdelden.nl 


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SBR Delden · Postbus 55 · Delden, Ov 7490 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp