Nieuwsbrief - De Andersons (kortingsactie)
View this email in your browser

ACTIE: Een mooiere wereld cadeau 


Soms is een voorstelling zo de moeite waard dat alles uit de kast wordt gehaald om de zaal goed gevuld te krijgen. Zo een voorstelling is het theaterconcert van de Andersons op zaterdag 30 oktober. Samen met de artiesten is besloten om ieder bezoeker een gast mee te laten nemen naar Een mooiere wereld. Met de aanschaf van een ticket doet u ons en de Andersons een groot plezier in moeilijke tijden, maar geeft u bovenal zichzelf en die ander een mooi cadeau. Klik hier
Een voorstelling vol muziek en prikkelende teksten, door de theatermakers die eerder een succesvolle voorstelling met Arjen Lubach maakten en voor ‘Een mooiere wereld’ samenwerkten met de bejubelde dichter en schrijver Sjoerd Kuyper.

De Andersons


Het Zweeds/Nederlandse kleinkunstduo De Andersons brengt in het Stadscentrum zijn nieuwste voorstelling 'Een mooiere wereld', een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van schrijfster Astrid Lindgren. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een exclusieve concertreeks i.s.m. de band Zijlstra. Daarnaast participeerden De Andersons in verschillende producties (met o.a. Herman van Veen) en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals. De afgelopen seizoenen speelden ze het theaterconcert Hier Dooft Niets in ruim 130 theaters met gastoptredens van mensen als Jan Terlouw, Dieuwertje Blok en Freek de Jonge.

Het coronatoegangsbewijs


Uw theaterbezoek kent steeds minder beperkingen. Een randvoorwaarde blijft dat u klachtenvrij bent en uiteraard zijn op onze locatie desinfectiemiddelen beschikbaar. Nieuw is het verplichte coronatoegangsbewijs dat samen met een legitimatiemiddel bij de entree van het theater getoond moet worden. Daarna is het bezoek als vanouds, zowel in de theaterzaal als in de bar/foyer. 
Share
Tweet
Forward


Copyright © 2021 SBR Delden, alle rechten voorbehouden.


Voor meer informatie: theaterzaken@sbrdelden.nl 


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SBR Delden · Postbus 55 · Delden, Ov 7490 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp