Nieuwsbrief november 2021
View this email in your browser

Beste theaterliefhebber,

Het waren snelle stappen naar voren. En nu weer één terug. Na een fijne opstart van ons podiumjaar krijgen we opnieuw te maken met aangescherpte regels. Gelukkig wordt de cultuursector tot op zekere hoogte ontzien en mogen we onder voorwaarden onze programmering doorzetten. Aanstaande woensdag, donderdag en zaterdag kunt u alle vrijgekomen plekken op de agenda vullen met ons aanbod. Waarschijnlijk wordt de komst van Wim Daniëls op de 26e verder doorgeschoven. Maar zoals voor alle voorstellingen geldt: kaarthouders worden persoonlijk geïnformeerd over het hoe en wat.

Blijf gezond!

Team Stadscentrum.

Woensdag: Bas Birker


Bas Birker werd ooit geboren in het verkeerde land en maakt als Nederlander al jaren furore als één van de beste stand-uppers van Bëlgie. Met een Belgisch lief vree hij een perfect tweetalige dochter voor mekaar en daarmee is het verschil tussen Vlaams en Nederlands vast onderdeel van zijn shows. Enkele jaren geleden al maakte Birker zich met zijn improvisatietalent onsterfelijk in de Reggezaal, op woensdag 17 november doet hij het nog eens dunnetjes over met zijn eerste Nederlandse theatertournee: BELG. Daarin brengt hij de beste sketches en anekdotes uit zijn voorgaande vier shows samen en rapporteert hij zijn Vlaamse avonturen aan het vaderland. Enthousiasme zat, maar er zijn nog plekken te kapen.
Bij zijn vorige bezoek bracht Bas Birker zijn successhow Je moeder in het Stadscentrum. Niet lang daarna werd deze registratie gemaakt, een mooie inkijk in wat het publiek woensdagavond te wachten staat.

Donderdag: Joop Weber


Van Birker naar Weber - ofwel van het Vlaams naar het Twents - is een kleine stap. Op donderdag 18 november is het de beurt aan Deldenaar Joop Weber. Op uitnodiging van ’t Iemenschoer staat de oud-wethouder in een lezing stil bij het Twents en de Twentenaren. Want zelfs na alle aandacht voor onze streektaal in producties als Hannah van Hendrik en De beentjes van Sint-Hildegard, blijkt verstaan en spreken soms beste een uitdaging. Geboren Tukkers en nieuwe Twentenaren worden door Weber een toegankelijke en humoristische wijze een spiegel voorgehouden. Hier 'neugt' hij u alvast, aanmelden kan door hieronder te drukken.

Zaterdag: Helligen Hendrik


Op zaterdag 20 november doet de meest toornige Tukker het Stadscentrum aan. Helligen Hendrik zou vorig jaar zijn nieuwste show ‘Wen d’r mar an’ oetprobeern voor 4 x 30 gretige kaartkopers, maar toen zelfs die aantallen niet ontvangen mochten worden, kwam de voorstelling op de lange baan. Inmiddels zijn de try-outs achter de rug en komt Helligen Hendrik in optima forma zijn gal spuwen over Delden en verre omstreken. De allerlaatste kaarten zijn te koop voor €21,50 via deze link.

Toegang en horeca


Uw theaterbezoek is ondanks de aangescherpte coronaregels nog steeds het ideale avondje uit. Een randvoorwaarde blijft dat u klachtenvrij bent. Uiteraard zijn op onze locatie desinfectiemiddelen beschikbaar en wordt via natuurlijke en mechanische weg geventileerd. Het coronatoegangsbewijs blijft samen met een legitimatiemiddel randvoorwaarde voor uw theaterbezoek.

Een kopje koffie voorafgaand aan de voorstelling blijft mogelijk, daarnaast zijn er bij Bar de oale stek overlevingspakketten te koop voor in de zaal. De voorstellingen worden immers gespeeld zonder pauze en na afloop is er tot 4 december ook geen nazit mogelijk. We maken er maar het beste van. Met u!
Share
Tweet
Forward


Copyright © 2021 SBR Delden, alle rechten voorbehouden.


Voor meer informatie: theaterzaken@sbrdelden.nl 


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SBR Delden · Postbus 55 · Delden, Ov 7490 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp