Nieuwsbrief maart 2022
View this email in your browser

Beste theaterliefhebber,

Eindelijk. Geen mondkapjes, geen QR-codes, geen afstandseisen. Uw theaterbezoek wordt weer ouderwets of zelfs 'mooier dan ooit'. Deze en volgende maand is er genoeg gelegenheid om uw Stadscentrum opnieuw te ontdekken, het aanbod is - ook door de verschuivingen - immers groter dan ooit. Ga dat zien, we verheugen ons op uw komst.

Tot snel!

Team Stadscentrum.

So long Cohen


Ernest Beuving mag voor u geen onbekende meer zijn. Al enkele malen betrad hij onze planken, solo en met zijn vrienden Manuël en Kemperink; zingend of grollend; als zichzelf of een van de vele fabuleuze typetjes. Op 12 maart keert Beuving terug en gaat hij met drie (mede-)muzikanten op zoek naar Leonard Cohen. So long Cohen is een theaterconcert, maar ook een cabaretshow. Totaaltheater dus. Van de bovenste plank en voor een zachte prijs. Koop voor €18,- uw kaart(en).

OLDENHERMANNS


Het lijkt alweer een mensenleven geleden, maar dat is het net niet. Op 15 januari 2020 maakte OLDENHERMANNS haar Deldense debuut. En dat bleef niet onopgemerkt. Een mooi gevulde zaal genoot van de sneltreinvaart aan typetjes die dit damesduo op de planken bracht. Ruim twee jaar later keren Lize van Olden en Anna Hermanns op 16 maart terug om hun nieuwe show FCKD op te voeren, voor iedereen die weet hoe goed ze zijn én iedereen die daar achter wil komen. Voor slechts €15,- via deze link.

Wim Daniëls


De theatershow waarmee Wim Daniëls momenteel langs de theaters toert is veel meer dan wat u misschien van de taalprofessor verwacht. 'Koken met taal' houdt het midden tussen een cabaretshow en een theatercollege, Daniëls deelt op zijn aanstekelijke wijze de fascianatie voor taal. Laagdrempelige verwondering middels vermakelijke anekdotes, in lijn met de boeken die hij schreef, de optredens die hij in de verschillende talkshows verzorgde en 'Het Dorp' dat hij met Huub Stapel maakte. Voor maar €18,- deelt u mee in het talig genot; klik hier.
Door op deze afbeelding te klikken, ziet u de aflevering van Het Dorp waarin Daniëls en Stapel onder meer Tommy Wieringa ontmoeten.

Piepschuim


Piepschuim is in Delden koploper in het aantal coronaverplaatsingen. De aanhouder wint en op 30 maart staan ze eindelijk op het podium van het Stadscentrum, met hun allernieuwste show Baat het niet dan schaadt het niet. 'Wij zijn de overlevenden! En nu er weer iets te beleven valt in de theaters, gaan we dat leven vieren ook! Roerige tijden vragen immers om een onstuimige en opbeurende voorstelling.' Kaarten voor dit ultieme avondje kleinkunst zijn voor €15,- verkrijgbaar in onze ticketshop. . 

Nieuwe facebookpagina


Facebook is een fanastische mogelijkheid om u op de hoogte te houden wat er bij ons te beleven is. Maar zoals het bij iedere vorm van techniek geldt: dan moet hij het wel doen... En onze pagina (met daarop alle historie en onze huisvrienden) deed het niet meer. Na vele inspanningen hebben we de hoop opgegeven en presenteren we u onze jongste digitale teerling: de facebookpagina van theaterdelden. 
Vind, volg en vertel voort!
Share
Tweet
Forward


Copyright © 2022 SBR Delden, alle rechten voorbehouden.


Voor meer informatie: theaterzaken@sbrdelden.nl 


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief    

 


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
SBR Delden · Postbus 55 · Delden, Ov 7490 AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp