Copy
Techtank nyhetsbrev 2015-03-10
View this email in your browser
Välkommen till första numret av Techtank News! Här samlar vi nyheter som på ett eller annat sätt rör Techtank och våra medlemsföretag. Alla som är nyfikna på oss är givetvis välkomna att prenumerera på vårt nyhetsbrev - du anmäler dig på startsidan på www.techtank.se. Sprid gärna vidare!

Kick-off för Techtank

Vill du stärka ditt företags konkurrenskraft? Ta del av nya affärsmöjligheter? Utveckla ditt företags kompetens? Samarbeta kring teknikutveckling?
Den 27 mars kraftsamlar vi genom att lansera Techtank där vi tillsammans tar samarbetet inom tekniksektorn ett steg vidare. Vi bjuder nu in fler teknikföretag och samhällsaktörer från hela regionen till en kick-off där vi presenterar nya spännande möjligheter. Obs! Anmäl dig senast den 24 mars till ingela.hakansson@olofstromsnaringsliv.se            
Gå till inbjudan >>

Techtank i media

Den 5 mars arrangerade Techtank en presskonferens med flera av våra initiativtagare från företagen på plats för att möta pressen, vilket genererade i flera större artiklar - klicka på respektive bild nedan för att ta del av pressklippen från BLT och Sydöstran den 6 mars!

Techtank Competence ger teknikföretag stöd i kompetensutveckling- & försörjning

Den 5 mars hölls en workshop inom ett av Techtanks verksamhetsområden - Kompetensutveckling- & försörjning - som samlas i nätverket Techtank Competence. Flera av våra medlemsföretag bjöd in till workshopen för att diskutera framtida samverkan. På bilden syns bl a Roland Porter, Wugang, Anders Larsson, Stans & Press och Stefan Håkansson, Volvo. Mer om att bli medlem i Techtank Competence >>

Berätta vad som händer på ditt företag!

I detta nyhetsbrev och på vår webb www.techtank.se har du som medlem i Techtank framöver möjlighet att berätta för andra företag och omvärlden vad som är på gång i ditt företag. Nya affärer, spännande samarbeten, nyanställningar, investeringar... listan kan göras lång! Kontakta kommunikationsansvarig Karin Andersson för mer information: karin.andersson@olofstromsnaringsliv.se eller 0454-57 27 44.
Share
Tweet
Share
Forward
+1
Copyright © 2015 Techtank, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp
Techtank drivs ifrån Olofströms Näringsliv med stöd av Olofströms kommun och Region Blekinge.