Copy
Bijeenkomst Moestuin 25 februari om 19:30, Weezenhof 6858.
View this email in your browser

Hallo Kiemtuinders,

Koningsdag, een dag vol verrassingen.
__________________________________________________________
 
Mochten er bewegingen worden gezien bij de 'wilgentenenhut' dan is dat goed mogelijk. Ondanks barre weersverwachtingen gaat de kerngroep Kiemtuin aan de slag om de eerste palen te slaan voor De KiemTuin in wording.
Begin mei zullen een aantal plaggen grasland verwijderd worden waarmee de eerste vormen van De KiemTuin zichtbaar worden.
Ter ondersteuning van de groep die de plaggen komt weghalen zullen wij de lijnen uitzetten voor de percelen waar later groente en planten verbouwd kunnen worden.
Zodra de percelen vrij van gras zijn kunnen we starten met het klaar maken van de grond om daarna een gezamenlijke dag af te spreken waarop begonnen kan worden met het zaaien of planten. Het is nu een spannende tijd waar afspraken met de stad gemaakt moeten worden maar waarin ook al de eerste bewegingen duidelijk worden voor onze gezamenlijke moestuin.
 
De KiemTuin zal op 6 juni ook opgenomen worden in de fietstocht langs verschillende eetbare moestuinen en buurtmoestuinen in Dukenburg. Jan Franken (6705) zal in ieder geval bij de tuin (in wording) aanwezig zijn om toelichting en/of uitleg te kunnen geven. Verder is iedereen welkom om mee te fietsen langs de verschillende tuinen in Dukenburg of gewoon bij De KiemTuin.
 
Hier boven de flyer van de Dag van de stadslandbouw Nijmegen. De fietstocht is gratis, maar schrijf je wel even in via www.eetbaarnijmegen.nl/publieksdag.
 
We zien jullie allemaal graag terug bij De KiemTuin of tijdens de fietstocht langs de Dukenburgse moestuinen.

Jan Franken,
...............namens Kerngroep KiemTuin…………………….
_____________________________________________________________

 

Kerngroep Kiemtuin Weezenhof