Copy
Aanschuiven in april
Het lijkt wel weer herfst, en toch voel je lente ... wij krijgen in elk geval weer meer energie. De koks in de wijk koken zoals altijd lekker energiek hun heerlijke gerechten. Ga eens een maaltijd Afhalen! Dat kan in allerlei buurten in Rotterdam West. Waar precies? Zie hier het overzicht met alle Aanschuifmaaltijden van april. Alle maaltijden op de kalender zijn lekker, gezond en betaalbaar. Eet smakelijk!

Groeten van het hele team van Zorgvrijstaat 
Een kijkje in de keuken … 
De aankomende tijd geven we een kijkje in de keuken van Aanschuiven! Lisanne heeft drie leuke filmpjes gemaakt van Aanschuiven bij Het Buurtatelier, Mixblik en de Spoortuin. Via deze link kom je bij het eerste filmpje dat gemaakt is bij de wereldse vrouwen van Mixblik. Je kunt meteen ook zelf aan de slag, want de dames hebben hun recept gedeeld. Het lijkt misschien moeilijk
, maar probeer het gewoon! PS: we zijn ook druk bezig met een boekje over Aanschuiven! Daarover binnenkort meer.

Gids Binnenlopen 
Met enige trots presenteren we hierbij de gids Binnenlopen! In deze gids staan alle spreekuren voor bewoners in Delfshaven bij elkaar. Het bijbehorende weekschema is heel handig voor het overzicht van de spreekuren per dag. De gids en het schema worden geprint en verspreid in de wijk. Er zullen regelmatig gegevens veranderen. De meest actuele versie staat daarom altijd online. Kijk hier. Wil je een gedrukt exemplaar van de gids ontvangen? Mail ons! 

Even voorstellen: het bestuur
Vijf mensen dragen op de achtergrond op allerlei manieren een steentje bij aan Zorgvrijstaat. Jullie kennen hen nog niet, daarom stellen we bij deze graag aan jullie voor: ons nieuwe en deskundige bestuur! Inne ten Have, Wouter Vos, Nabil Bantal, Mariëlle de Jonge en Carolien Dieleman. In de afgelopen jaren is het bestuur veranderd van samenstelling. Ook deze leden steken weer veel tijd en energie in het meedenken en doen in de plannen, vraagstukken en keuzes van Zorgvrijstaat. Maak kennis met ons bestuur. 
Oproepje Gezond Verstand
In 2020 vond voor de 1e keer het Wijkfestival Gezond Verstand plaats, een festival voor mentale veerkracht. Het was een succes! (ondanks corona). Daarom organiseren we in de week van 26 sep t/m 3 okt '21 een 2e editie. Heb je ideeën en heb je zin om mee te doen? Of heb je een activiteit in Delfshaven die hierbij aansluit? Laat het ons weten! We zoeken ook mensen met ontwikkelkracht, om samen met ons dit festival neer te zetten. Wil je alvast meer info? Mail ons. dan hebben we het erover tijdens koffie;-)
Doe mee aan podcast Radio Zorgvrijstaat
Radio Zorgvrijstaat is een podcast over activiteiten en bewoners in Rotterdam West. De 1e serie is te beluisteren via onze website
. Radio Zorgvrijstaat wordt gemaakt door Yvonne Nesselaar. Zij begint op 19 april met de tweede serie van acht afleveringen en zoekt mensen die het leuk vinden om mee te doen aan de rubrieken Mijn Straat, Eten uit de Wijk en de Mopperplek. Wil je mee doen of meer weten, stuur dan een mail naar radio@zorgvrijstaat.nl.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © Zorgvrijstaat 2018. All rights reserved.

Ons mailadres is: mail@zorgvrijstaat.nl 
Elke maandag Opstartkoffie!
Vanaf 9:30 uur in ons pandje aan de Hooidrift 169-B.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je aan hebt gegeven interesse te hebben in Zorgvrijstaat. 

unsubscribe from this list    update subscription preferences 
 


This email was sent to <<E-mail adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zorgvrijstaat Rotterdam West · Coolhaven 96a · Rotterdam, Zh 3024 AG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp