Copy
Belangrijk nieuws over Flash Player

Let op! Belangrijke veiligheidsinformatie!

Adobe Flash Player verdwijnt

Flash Player, het programma van Adobe om video’s goed te bekijken op websites, loopt ten einde.  
Na 31 december 2020 stopt Adobe volledig met de ondersteuning van Flash Player. De meestgebruikte browsers, zoals Chrome of Firefox, ondersteunen Flash al niet meer standaard bij het afspelen van een videocontent.  


Wat is Adobe?
Adobe Flash Player is een webbrowser-plug-in, ontwikkeld door Adobe, waarmee interactieve Flash-inhoud kan worden afgespeeld. Deze inhoud kan een website, een spel of andere media zijn. Adobe Flash Player is freeware en kan onder verschillende platformen werken, waaronder Windows, macOS en Linux.
 

Niet meer veilig
Adobe zal per 1 januari 2021 alle Flash Player downloads verwijderen, zodat de software niet meer gebruikt of gedeeld kan worden. Gebruik van Flash Player wordt ten strengste afgeraden door Adobe, omdat veilig gebruik niet meer wordt gegarandeerd. Komt u volgend jaar op een website met een link om Flash Player te downloaden, maak er dan géén gebruik van.  Het programma is niet meer betrouwbaar. 
Adobe stuurt meldingen rond met het verzoek om Flash Player van uw PC, laptop of mobiele device te verwijderen, als u dat ooit heeft geïnstalleerd.
 

Nieuwe veiligere software
Flash Player is ingehaald door andere programma’s die bewegingssoftware maken. Op veel websites wordt nu vaker het veiligere en modernere HTML5 gebruikt. Ook was de software van Adobe het doelwit van cybercriminelen die misbruik maken van de kwetsbaarheden in Flash Player. Kortom: reden genoeg voor Adobe om de stekker eruit te trekken. 

Pijl solutions helpt u verder
Met een Pro Actief Beheer overeenkomst zorgen wij goed voor uw werkomgeving.
Pijl solutions zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en dat u veilig online kunt bewegen. Wilt u alvast alles van Flash van uw apparaten verwijderen? Neem dan nu contact met ons op en wij helpen u graag verder. Voor onze huidige klanten met een Pro Actief Beheer overeenkomst wordt deze software op de achtergrond in de komende weken voor u verwijderd.
Neem contact op
Copyright © 2020 Pijl solutions b.v., All rights reserved.


uitschrijven voor nieuwsbrief   
E-mailinstellingen wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp